KİA PRO CEED GT 2013

Ynt: KİA PRO CEED GT 2013

ulas79 link' Alıntı:
eee araç naapsın baktı dev bir cüsse demiştir bu cüssenin şanına yakışır yakayım :) ben naapayım boy desen ortalama kilo desen oda ortalama eee şimdi benim araç niye beni öpüyo  :D

Bayram değil, seyran değil.. (((:

Ben benzin istasyonuna girince V.I.P geldi diyorlar :)

Bana yakında F.I.P kartı çıkarabilirler. (F.cklover Important Person)  ((:

sn.abim

Burada alınganlık edeceğiniz bir durum yok sanki.

Bir sürü şey saymışsınız şunu yaptım burada oldum diye. Ancak
manta400 link' Alıntı:
֖n tampon altı ızgara zaten bu modellerde olması gerektiği gibi ters U şeklinde. GTC'deki gülen yayık ağız ızgara olmaz. Olsaydı arkadaşlar zaten OPC tamponu yaptırmazlardı değilmi ?
sözünüz bunun tam tersini göstermekte. Ya da alınganlık yaptığınız alaycı tavrı siz sergiliyorsunuz.

Beğenip beğenmeme konusunda siz beğenmez, alaycı tavırla eleştirir iken sorun yok da biz eleştirdiğimiz zaman neden sıkıntı olsun. Arkadaş size füze rampası demiş siz yayık ağız. Burada yanlış anlamayın ama yaş faktörü umumi yazılan bir konuda fikrini belirtme belirtmeme kıstası değil. Yaşı küçük olan yaşı büyük olanın konusuna yazamaz diye bir kuralımız da yok.

manta400 link' Alıntı:
Arkadaşlar 12.3 sizi yanıltmasın . Dijital göstergeleri görün diye kontak açık çekim yaptım. 1-2 dk içinde 2 lt yüksek gösterdi ortalamayı. Gerçekte 9-10 lt yazıyor. Ayrıca araç çekim sırasında 97 km.deydi. Akşam dönüşte 100'ü geçti. Zamanla değerler normale döner sanırım. 204 hp bir araçtan çok düşük değerler zaten beklemiyorum. Aracımın çekiş, fren , yol tutuşu gayet iyi. Tabi bunlar ilk 100 km için kısa sürede edindiğim tecrübeler. Ancak ben 180 hp lik GTC'yide test etmiştim. Sadece sesi bile GTC'yi alt eder kusura bakmayın. GTC'ye göre alçak oluşu tek handikapı bence. Kasislerde dikkat etmek gerekiyor. Füze rampası demiş bir arkadaş :) Onlar sis değil gündüz farı . Sis farı onların altında.  ֖n tampon altı ızgara zaten bu modellerde olması gerektiği gibi ters U şeklinde. GTC'deki gülen yayık ağız ızgara olmaz. Olsaydı arkadaşlar zaten OPC tamponu yaptırmazlardı değilmi  ևift egzost ve difüzörde olmazsa  olmazlardan . GTC'nin  arka tamponunda varmı bunlar :) Göstergeleri zaten bambaşka . Bu modele özel ve diğer Kia'larda yoook. Aynı göstergeyi bütün modellere takan markalara selam olsun. 4 kapılı olan bencede Astra'ları andırıyor. Ancak GT'nin sadece aynaları ön panjuru ve far çerçeveleri hb ile aynı. Bu modelin 4 kapılı Ceed GT side üretilmiş ancak ülkemize ithal edilmiyor. İlginiz için tekrar teşekkür ederim. Kullandıkça değerleri sizinle paylaşırım. Multimedya dahil araca 69 bin tl ödedim.

Konuyu fazla uzatmanın anlamı yok. Sonuç olarak beğenmiş almışsınız, güle güle binin. Ama siz astra hakkında kendi fikrinizi belirtmekte ne kadar özgürseniz diğer insanlar da sizin aracınız hakkında aynı şekilde özgürler.

eketen link' Alıntı:
sn.abim

Burada alınganlık edeceğiniz bir durum yok sanki.

Bir sürü şey saymışsınız şunu yaptım burada oldum diye. Ancak  sözünüz bunun tam tersini göstermekte. Ya da alınganlık yaptığınız alaycı tavrı siz sergiliyorsunuz.

Beğenip beğenmeme konusunda siz beğenmez, alaycı tavırla eleştirir iken sorun yok da biz eleştirdiğimiz zaman neden sıkıntı olsun. Arkadaş size füze rampası demiş siz yayık ağız. Burada yanlış anlamayın ama yaş faktörü umumi yazılan bir konuda fikrini belirtme belirtmeme kıstası değil. Yaşı küçük olan yaşı büyük olanın konusuna yazamaz diye bir kuralımız da yok.

Konuyu fazla uzatmanın anlamı yok. Sonuç olarak beğenmiş almışsınız, güle güle binin. Ama siz astra hakkında kendi fikrinizi belirtmekte ne kadar özgürseniz diğer insanlar da sizin aracınız hakkında aynı şekilde özgürler.
Kesinlikle katılıyorum ve fazlasıyla ciddi bir şekilde bir Astra ile karşılaştırmasının yapılması bile bence gereksiz yanlış anlamasın kimse saygılar..q

GNSpower link' Alıntı:
Bana yakında F.I.P kartı çıkarabilirler. (F.cklover Important Person)  ((:
011zaa 011zaa 011zaa 011zaa Güldüğüme bakmayın bende de AS var :D

DERSİMLİ link' Alıntı:
Bütün suç arabada değilmi?  005hihih 005hihih :D

O arabanın gizli bir gündemi var bundan eminim. (((:

DERSİMLİ link' Alıntı:
Belki senden biraz fedakarlık bekliyordur.  special_Little_thongue_man

Ula bir tek şey kaldı arabaya vermediğim onu da vermeyeceğim hiç zaman. Asla! (((:

Geri