Kia Sorento mu Nissan qashqai mi ?

dayım Sorento dedi alma elinde kalır dedim, onu almadı başka bir Sorento aldı şimdi satamıyor :)

223.000km 2000 model Vectra'mızın deri koltukları sapasağlam (nazar değmesin :) ) sadece direksiyonun çok tutulan bölgelerinde yıpranma var, 2006 (yada 07) Sorento'nun deri koltuklarının ağzı gözü kaymış, döşeme yıpranmış soyulan bölümler var. belki o aracın kullanımından kaynaklanmıştır ama yinede parça ömrü konusunda başarısızlığını da gösteriyor bence.

oturuş pozisyonuda hiç jip gibi değil. ben para verip almam.

bizim patronun koltuklar falan sapa sağlam :) daha önce yusuf hayaoğlunun arabasıymış öyle demiş oguslardan alırken servis :) plakası yh zaten. oturuş pozisyonu sıkıntılı evet otomobil jeep tarzı birşey kullanıyormuşsun hissi veriyor. ama ikinci elinde sıkıntı yok soran çok var sorentoyu ama üzerinde tedbir var satamıyoruz

son 2 yıldır Sorento hk güzel bir yorum duymadım henüz...Nissan bu konuda lider oldu piyasada...

Arkadaşım..
Crossover veya jip tarzında son 2 aydır araştırmadayım.. Ne kaşkai nede Kia.. 4 çeker jip Japon.. Amerikan ve alman da olur ama ağır araçlar pahalı bide.. Sana tavsiyem Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2008-2009 model git içine otur donanımına ve sağlamlığına bak..55-60 bin e alırsın.. diğerleriyle alakası yok.. koltuk ısıtma soğutmasına kadar herşey tam full araçta standart olarak..ben bu hafta içi alıyorum tek kelimeyle mükemmel bi araç..
Honda veya Mitsubishiden şaşma..diğerleri kalitesi berbat sanırım 10 a yakın kaşkai sorento vb. araç baktım son 1 ayda..outlanderin koltuğuna oturunca işte bu dedim yemin ederim sana..sadece git gör içine otur..sora zaten onu alacaksın eminim..

Sorentonun yürürü çok berbat , normal şartlarda bir sürü aynı sınıf arabayla rahatlıkla girebileceğiniz bir vrajı alim diyorsunuz, alamıyorsunuz arabanın arkasında bir çatallaşma oluyor.. Ciddi mana da bir dengesizlik var . Nissan ise kia'ya göre daha tok olduğunu düşünüyorum ama illaki 2 arabaya da binip test sürüşü yapmanız lazım. karar sizin.

Geri