Ynt: Kil Uygulaması Nedir, Nasıl yapılır?
Geçenlerde Eskişehir e giderken yol üzerinde mola verdik orda otobüsleri falan yıkayan eleman vardı içimden geçirdim inşallah bahşiş falan almak için yıkamaz diye... Tam kapıdan girdim arkamı bir döndüm eleman geçti benim arabanın başına vurdu fırçayı sol ön çamurluğa 011zaa Dur napıyosun falan derken zar zor durdurdum elemanı.. Aklınızda bulunsun direk zımparayı vuruyorlar arabaya 011zaa
NumberZOne link' Alıntı:Ilk videodaki farklı bir ürün ama c2v3' te buna yakın performans verecektir.
Gtechniq sitesinden inceleyin ürün yelpazesi çok geniş. Ben uygun fiyatı olanı tercih ettim. Yurtdışı satış fiyatının altında satıyor Türkiye distribütörü ona göre hesabınızı yapabilirsiniz.
Gtechniq c1 + exo + c2v3 diye aratın Google' da, o da harika bir kombinasyon.
Bu arada aracın bir kere fırça ile yıkanması performansa ciddi etki edecek çizikler oluşturur, servisten aracı mumlu alıp özenle kendiniz yıkmadıysanız boyanın anasını ağlatmışlardır maalesef. Bu çiziklerin çoğunu göremez farkında olmayız biraz detaycı olmak gerekiyor. Alıp uygulayabilirsiniz korumasız kalmasından çok çok iyidir.
Geçenlerde Eskişehir e giderken yol üzerinde mola verdik orda otobüsleri falan yıkayan eleman vardı içimden geçirdim inşallah bahşiş falan almak için yıkamaz diye... Tam kapıdan girdim arkamı bir döndüm eleman geçti benim arabanın başına vurdu fırçayı sol ön çamurluğa 011zaa Dur napıyosun falan derken zar zor durdurdum elemanı.. Aklınızda bulunsun direk zımparayı vuruyorlar arabaya 011zaa