Kil uygulaması nedir, nasıl yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben 100 gr gonderırım begenırsen parasını aktarırsın. begenmezsen gerı gonderırsın. cin malı. istanbulda bir gumrukcuyle konustum. cevızlıbag da. sıkıntısızı malı cekebileceğim sayesinde. o yuzden ısteyene satarız. ayrı bır baslıga gerek yok cunku ben kendıme de ayırmayı dusunuyorum :) yanı 300-400 gramdan fazlasını satmayı dusunmuyorum.

edit

ticari içerik

birileri içeriği ticari bulup şikayet etmiş. yönetime değilde bana soyleseydiniz yazımı düzenlerdim zaten. neyse...
ticari olmayan içerik yazayım madem;

meg. washmitt, clay bar, meg. sanding block, sand paper, meg. m83 , meg. elle uygulama cila pedi fazlalıklarım var isteyenler ulaşsın.

birileri içeriği ticari bulup şikayet etmiş. yönetime değilde bana soyleseydiniz yazımı düzenlerdim zaten. neyse...
ticari olmayan içerik yazayım madem;

meg. washmitt, clay bar, meg. sanding block, sand paper, meg. m83 , meg. elle uygulama cila pedi fazlalıklarım var isteyenler ulaşsın.

ticari içerik olsa 12 tl vermezdin abi... millet artık ne yapacağını sapıttı...

hepsiburada dan alışveriş yapar gibi, üye oluyorsun kartını paypale tanımlıyorsun. ben sanal kartımı tanımladım. sonra bilgileri girip alışveriş yapıyorsun 2 hafta civarında istanbula geliyor. shipping kısmında ufak bir fark ödeyip takip nolu kargo ile alabiliyorsun ki şiddetle tavsiye ederim. takipsiz kilim kaybolmuştu. arada bir alışveriş yapanlar için iyi ama ömürde 1 kez yapıcam uğraşmak istemem diyenler tr de erdem boya veya arkadaşların ilanlarından alabilirler elbet :)

eline sağlık paylaşım çok faydalı olmuş teşekkürler

Eğer polisaj öncesi kille temizlik yapmazsanız, boyaya saplanmış sert kirler polisaj pedine geçerse, dönen pedle yüzeyde belirgin çiziklere yol açabilir, kili mutlaka uygulayın, memnun kalırsınız.

kil öncesi ve sonrasını ifade eden bir grafik:
clay-graphic-wash.jpg
clay-graphic-clay.jpg

Size tavsiyem camlara da uygulamanız, ardından bulabilirseniz cama yağmur tutmayan solüsyon uygulamanız. Bununla ilgili bir başlık vardır umarım sitede..

arkadaşlar merhaba banada kil lazım aracın camlarına ve ön kaputa mantolama yapılan binadan boyalar gelmiş toz gibi duruyor ama boya anladığım kadarı ile şu kil uygulamasını yapmak istıyorum içinizde kil kullanan uygulayan elinde olan yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim

Geri