Kilometre sayaci ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsnmsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsnmsn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar herkese ii forumlar..

bir sorum olucak.. Astra H (enjoy) aracımda digital kilometre göstergesi üzerinde de seyir halinde iken sürekli bir sayı yazıyo acaba o nedir ? Insp değil ama kılometre göstergesi üzerinde... bazen 1000 lerde bir değer oluyo bazende 80-90 larda oluyo.. Bu nedır acaba ??

yardımlar için sımdıden teşekkurler..

yokmu bilgisi olan :s

km uzerındekını , arabaya bındıgınızde orta ekrandakı yuvarlak tusa basılı tutun sıfırlanır, o gıttııgınız yolun km sını gosterıyor,aynı ozellık cdcların uzerındekı ekranda var ... yol bılgısayarında..

pekı ben o dedıgın yere hıc basmadıgım halde nıe degısıyo o sayılar ??

basmana gerek yok, yol gıttıkce arabayla onlar ılerlıyor ıste mesela 50.0 yazar yol gıttıkce 50.1 50.2 öyle gıder bıldıgın km yapıyor ıste araba...

basmana gerek yok, yol gıttıkce arabayla onlar ılerlıyor ıste mesela 50.0 yazar yol gıttıkce 50.1 50.2 öyle gıder bıldıgın km yapıyor ıste araba...

anladım senı kardesım eyw da kafama takılan sey gecen hafta 1000 lerdeydı ama bugun 89,8 falandı :s
yani demek ıstedıgım nasıl azala bılıyo ??

senden baska bırı bındıyse arabaya sıfırlamıs olabılır , yada ben hıc denemedım 1000den sonra sıfırlana bılır otomatık ...

benden baskası kullanmıyo aracımı.. Ama dedıgın dıger secenek olabılır.. Ewy kardeşim

1000 den sonra sıfırlıyo. kimse kullanmamıştır korkulacak bişiy yok teleş etmeyin:D

1000 den sonra sıfırlıyo. kimse kullanmamıştır korkulacak bişiy yok teleş etmeyin:D

eyww :D:D:D

Geri