kimin ev hayvani var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murry666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdi geldim eve ameliyat ettiler bi iğne yaptılar uyudu sonra
gerekli işlemi yaptılar şu anda hala uyuşuk durumda :) yatıyor gözü sargıda yarında sargı çıkacakmış çıkınca sargı resimlerini çeker eklerim
Çok sevindim be :alkis: :good: Valla bu ay aldığım en iyi haber bu. Geçmiş olsun ufaklığa.

:alkis: :alkis:
Marifast geçmiş olsun miniğee çok sevindim bende:p :p

merifast seninki iyileşince haber ver de benimkinle çiftleştirelim

ortaya cok cix bişi cıkcağı kesin tabi bunu bide kamyona sormak lasim :D :D :D

:) olur abide benimkinin diil çifteleşmeye kendine hali yok :) heleki kamyon ezer geçer :)

bende bi muhabbet var ama biz ona hayvan demiyoruz ,sebzegillerden HIYAR daha uygun:D

işte yeni arkadaşım adını bi türlü koyamadım .. cocker ve terriyer kırması diye biliyorum çabuk küsüp kırılan bi arkadaş hiperaktif bağlamasam peşine dönmekten kilo vericem ..
dsc02357vy0.jpg

dsc02361wi6.jpg

dsc02355uy9.jpg

benim maytlarım var:d

muhabbet kuşu :D

:cry::cry:
Daha fazla zaman ayırın ,,daha çok sarılın koklayın,,ve gözleri ile anlattıklarını daha dikkatle izleyin,,

sonsuzluğa gözlerini kapatmadan onların evdeki varlığına ieşya gibi alışıp en az 1 saatinizi onlardan çalmayın...Minik Kızım artık yok ve çok pişmanım daha az diyebildiğim her zamana:("

evde olmasa da bahçemizde şuan bir 3 aylık kangal ve 10 aylık bir husky var... devamlı beslediğimiz bir kaç tanede sokak kedimiz var :)

Geri