kimin ev hayvani var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murry666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
buda benim bengay kaplanım
:kop: :kop:
attachment.php

Doğru valla, bundan bengal değil olsa olsa bengay kaplanı olur.Psikopatmış ama. :D

Erman abi yok abiya bundan öncede 2 kere seter besledim gene ingiliz lavraktı 1.si dişiydi 6 tane dogurdu ama ilk dogumu oldugu için 2 sini ezdi 4ü sag kaldı 2. köpeğim zaten erkekti:D onun çiftleşmeden 4 tane oldu, bakalım bu kactane doguracak
bu arada yenilmez abicim kusura bakma öyle bir şansım yok yavrular 1.5 sene önceden rezerve edildi:):) söz verildi onlara gidecek;) ama süt parası alcam şöyle, 1 yıllık yemek parası koparmam gerek, veterineri doğumu filan masraflı olacak cünkü:)

canın sağolsun kardeşim. Olurda rezervasyondan iptal edenler olursa ilk sıraya beni yaz süt parasına gelince hakkın tabiki alacaksın ;)

Zor gibi gözüküyor ama genede aklımda bulunacak;);)

Benimde çok yaramaz bir PEKİNGESE im var eklerim fotosunu akşam

Ben daha önce koymuştum resmini ama yine başlık açılmış ekleyim dedim
01ij0.jpg

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 322KB.
03ie9.jpg

wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 463KB.
04eq9.jpg

2006 model ırk scr li doberman hakiki alman 6 aylık çok fena enerjisi bitmiyo

Son düzenleme:
buda benim 3sene önce yavruyken sokakta buldugum ve acıyıp eve getirdiğim nazlı isimli kedimiz şimdi 3yaşında nice uzun yıllara inş...
img0142dg6.jpg

hepsi çok güzel bizde çiftlik evimize bir köpek almayı planlıyoruz.

ne hayvanı ustam ben kendime zor bakıyom :)

muhabbet kuşum var adı canko

Geri