kimin ev hayvani var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murry666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşım sana birşey söylerdim ama samimiyetimiz yok söylemiyim. Nasıl böyle yaşayabiliyorsun, onu her gördüğünde vicdanın sızlamıyor mu? Burak kardeşim 250 lira paran yoksa ve kimseden para bulamıyorsan ben gönderiyim sana bir bölümünü git köpeğini ameliyat ettir, daha kaç sene yaşayacakki zihniyeti nedir ya. Birde sırıtarak yazmışsın buraya utanmadan böyle bir çiğ tavır görmedim ben hiç. Gözü çıkmış peluş oyuncak değil bu. İster kız, ister darıl, ister gücen. Ben hiç o köpeği görmediğim halde gördüğüm anda içim parçalanıyorsa ve sen yıllardır o hayvancığı o halde bırakıp rahat yaşayabiliyorsan sana diyecek lafım yok. Ama emin ol eğer o hayvanın ağzı, dili olsaydı sana çok daha fazlasını söylerdi. KEYİFLİ forumlar.

Ellerinize sağlık! Bu zihniyette bir hayvan sahibine de söylenebilecek başka birşey yok zaten. Vicdansızlık:mad:

Evimde kedi besliyorum.İsmi GÖLGE.ah birde yer müsait olsa mutlaka köpekte beslerim.

yav okdar kötü niyetli deilim siz yanlış anladınız :( öle biri olsam bu kadar hayvan beslemem vetirneere götürdük dediği şöyle oldu : ameliyatla düzelebilr ama yaşı fazla olduğu için kaldırmayabilr o yüzden bizde vaz geçtik para sorun deil o nu kaybetmek çok koyar kaç senedir bizde artık aileden biri gibi oldu ayrıca bu zamana kadar hiç bi aşısı bile aksatılamdan yapıldı ;)

pic0011mq5.jpg

pic0029ti3.jpg

img0165pm0.jpg
Oğlumun ismi Efe. Cinsi sibirya kurdu. 40 günlükken aldım. şu an 3 yaşına gelmek üzere...

ßugün istediğim köpeğe kavuşabildim =) ßenimde artık bi aLman kurdum var :) daha 1,5 aylık yavrucuk yakında fotolarını ekLicem ... adı Shela (şila) :D

max valla ağlatacaksın beni. eski kopegim aklım geldi. apartman da olmuyor diye bi çiftliğe vermiştik... :(((

dust2rl3.jpg

dust020hp1.jpg

dust005ja1.jpg

battın MERİFAST kurtar kurtarabilirsen artık.Allahdan panter Emel üye değil..valla yolardı seni...

emin olunki bnim yerimde kim olsa aynısını yapardı veteriner acı çekmiyodur belki ilk olduğu zaman çekmiştir ama şu anda çekmediğinden emin olabilrsin demeside caydırdı biraz 1-2 yere daha götürdük onlarda aynılarını söle bi damla verdiler sadece her gün akşam 1-2 damla damlatın dediler ondan ayrılmak çok koyar heleki amelyiatı kaldırmayıpta ölemsi gerçekten üzücü olur :(

Valla Burak kardeşim. Benim gördüğüm kadarıyla. Göz altındaki keselerden birisi enfeksiyon kapmış, normalde hafif enfeksiyonlarda atar, ama ağır bir oluşum olmuş ve kesenin ağzından çıkamamış. Bu durumda o kesenin çizilerek açılıp, içinin boşaltılması lazım. Günüm koşullarında insan gözünde olduğunda yatırmadan ameliyatı mümkün diye biliyorum. Bence tekrar bir danış, belki günümü teknolojisyle daha az narkoz verilerek veya lokal uyuşturularak halledilmesi mümkün olur. Doğduğumdan beri tavşandan, keçiye onlarca hayvan besledim, baktığım sokak köpeklerinin haddi hesabı yok ama hiç birini kendi suçumdan dolayı böyle eziyet çekerken görmeye dayanamazdım eminim. Bence tehlikesiz bir yolunu bul ve o hayvancığı eziyetten kurtar. Hepimiz bir gün ölücez. Sen 80 yaşına geldiğinde bir rahatsızlık geçirsen ve ızdırap çeksen ve çocukların daha kaç yıl yaşıycan baba otur oturduğun yerde dese ne hissederdin? Acıyı çeken bilir.

Bu arada Gökay bey de Panter Emelin yolmasından bahsetmiş. Gökay kardeşim ben 12 yıllık mui-thai (kick box) ciyim, Panter Emel yolar ama düşün ben ne yaparım :D

Geri