Kimin kaç ceza puanı var?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kadıköy sögütlüçeşmede vakıfbank ın önünde park cezası ve çekici cezası (40 ytl) toplamda 79 ytl ceza yedim.Puan cezası yedimmi bilmiyorum yesemde önemli degil.
 
Ankara'dan Yozgat'a giderken Yerköy mevkiinde 109 ile yokuş aşağı inerken radara yakalanıp 80 liraya depoyu fullediğim zamanlarda 65 milyon ceza ödemiştim çok gıcık olmuştum. Zaten 2 hafta sonra o bölgedeki tüm ekibi açığa almışlardı rüşvetten, ama ben gidip cezamı ödedim nede olsa yarısı vakıflara gidiyor oraya da bir katkımız olsun diye.
dediğim olay 2002 haziranda oldu bi daha ceza nedir bilmiyorum,
rivayete göre 5 yıl hiç ceza yemezsen eve tebrik kağıdı geliyormuş bekliyorum valla :)
 
tek sorunum radarlar gerisini bi şekilde hallediyom

:kop: :kop: :kop:


En son havaaLanında yedim çok yaLvardım ama şirket arabası die acımadı :D:D


18/01/2007 Ceza Puanı..:5

02/02/2007 Ceza Puanı..:1

29/04/2007 Ceza Puanı..:5

TopLam Ceza Puanım..:11 oLmus waLLa :o
 
Son düzenleme:
99 dan beri ehliyetim var 95 den beri araba kullanıyorum ehliyetsizken çok çevirmeye girdim hiç ceza almadım ehliyetliyken hiç çevirmeye girmedim ve cezada almadım. :D
 
4 senedir ehliyetliyim 0 ceza puanı..0 ceza..sadece bir kez köprüden kaçak geçtim oda son çıkışı kaçırdım mecbur kaldım :)
 
Allaha şükür epeydir bonus sorunum yok. Şehir içi şehir dışı radar kaynıyor. Arkadaşlar dikkat artık radarları şehir dışında karşı şerite de koyuyorlar. Şehir içinde yol kenarında oto parklara radar kuruyorlar. İzmir'de son günlerde radar ve emniyet kemeri uygulamaları arttı.
 
filmlerden dolayı ceza yedim.. kaç puan oluyor bilmiyorum..
 
Geri
Üst