Merhabalar bende herkes gibi aracımın resimlerini paylaşayım dedim,kırmızı kullanan varmı aranızda bilmiyorum ama buyrun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkrüler gerçekten yakıştıGNSpower link' Alıntı:Beyaz çizgiler arabanın sportif tarafını iyice vurgulamış, kırmızıya da iyi gitmiş.
Beyaz şeritler Hexis,jantlar değişik bir parlak beyaz boya.HaKaN link' Alıntı:kırmızı astra j aracı bu şekilde modife eden başka bir astra j sahibi görmedim şu ana kadar
beyaz çizgiler gerçekten çok agresif göstermiş araı çok beğendim ben
bu beyaz çizgileri beyaz folyo kaplama ile mi yaptırdınız acaba?
jantlarda kaplama mı aynı şekilde?
Aracım 2010 model Aracımın boya korumasını vs. kendim sürekli yaptığım için bu tonda renk, gerçekten soluk kırmızılarda görüyorum hoş değil...xylent link' Alıntı:Öok güzel olmuş, güle güle kullanın. Aracınız 2012 model mi? Eğer öyleyse, acaba 2012 modellerin kırmızı renk tonunda bir değişiklik mi var? Sanki eski modeller biraz daha turuncuya yakındı, bu kıpkırmızı çıkmış. Işıktan da olabilir tabii, emin değilim.
Zevk meselesi beğenmeyen pek görmedim ama tabii ki hoşunuza gitmemiş olabilirBiG_BOSS ® link' Alıntı:kırmızı her araca yakışmıyor. bence ferrari ve rs4 den sonra astra j ye de çok yakışıyor. ama keşke beyaz şerit çektirmeseydin 023hm
[quote author=ED35 link=topic=2781.msg58593#msg58593 date=1321800479]
Merhabalar bende herkes gibi aracımın resimlerini paylaşayım dedim,kırmızı kullanan varmı aranızda bilmiyorum ama buyrun
Öok teşekkürlerSting link' Alıntı:öncelikle aracınız hayırlı olsun güzel günlerde zevkle kullanın
ayrıca kırmızı ile beyazın bütünlüğü herzaman başka güzeldir 045thumbsup
Evet jant beyaz,kaliperler mat kırmızı. Öift eksoz şu an için düşünmüyorum ama bakalım kısmetxylent link' Alıntı:Kaliperleri de boyatmışsınız sanırım (veya değiştirdiniz mi, bilemiyorum). Aracın geri kalanına güzel uyum sağlamış.
Simetri açısından bence çift egzoz güzel gider bu araca. Arkaya kadar gelen çift çizgi bunu gerektirir diye düşünüyorum.
Sis farım orjinal fabrikadan çıktığı gibi,resimlerde öyle gözükmüş olabilir.astraowner link' Alıntı:şöyle güzel hava bulsakta arabayı bir yıkatsak aracı bu kadar temiz görmeyi baya oldu benim araç beyaz çizgiyi ben olsam bagaja indirmezdim tavanda bırakırdım önden güzel duruyor birde ön sis farı bana garip geldi sanki küçük?
Aracım EnjoyPlus manel şanzıman,sport çıtalı,Uzun-kısa xenon,sport'tan bir eksiği yok direksiyon bluetooth'u dahil mevcut.Sürekli ekleme yapıldı herşeyine.Bir ara ayrıntılı bahsederiz onlardanGNSpower link' Alıntı:Bu arada aracın donanımı nedir? Farlar enjoy, çıtalar sport gibi. 2010'da mevcut özel bir donanım paketi mi?