Kırmızı ASTRA J'MM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ED35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ED35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar bende herkes gibi aracımın resimlerini paylaşayım dedim,kırmızı kullanan varmı aranızda bilmiyorum ama buyrun :)

79709541.jpg

594604a6.jpg

f0d71896.jpg

d22f4370.jpg

69c133e1.jpg

25ce9852.jpg

0ea15f3a.jpg

a8795d7a.jpg

d379d21a.jpg

Ynt: Kırmızı ASTRA J'MM

Beyaz çizgiler arabanın sportif tarafını iyice vurgulamış, kırmızıya da iyi gitmiş. (:

kırmızı astra j aracı bu şekilde modife eden başka bir astra j sahibi görmedim şu ana kadar
beyaz çizgiler gerçekten çok agresif göstermiş araı çok beğendim ben
bu beyaz çizgileri beyaz folyo kaplama ile mi yaptırdınız acaba?
jantlarda kaplama mı aynı şekilde?

Çok güzel olmuş, güle güle kullanın. Aracınız 2012 model mi? Eğer öyleyse, acaba 2012 modellerin kırmızı renk tonunda bir değişiklik mi var? Sanki eski modeller biraz daha turuncuya yakındı, bu kıpkırmızı çıkmış. Işıktan da olabilir tabii, emin değilim.

öncelikle aracınız hayırlı olsun güzel günlerde zevkle kullanın

ayrıca kırmızı ile beyazın bütünlüğü herzaman başka güzeldir 045thumbsup

Kaliperleri de boyatmışsınız sanırım (veya değiştirdiniz mi, bilemiyorum). Aracın geri kalanına güzel uyum sağlamış.

Simetri açısından bence çift egzoz güzel gider bu araca. Arkaya kadar gelen çift çizgi bunu gerektirir diye düşünüyorum. :)

şöyle güzel hava bulsakta arabayı bir yıkatsak aracı bu kadar temiz görmeyeli baya oldu benim aracı,  beyaz çizgiyi ben olsam bagaja indirmezdim tavanda bırakırdım önden güzel duruyor birde ön sis farı bana garip geldi sanki küçük?

GNSpower link' Alıntı:
Beyaz çizgiler arabanın sportif tarafını iyice vurgulamış, kırmızıya da iyi gitmiş. (:
Teşekkrüler gerçekten yakıştı :)

HaKaN link' Alıntı:
kırmızı astra j aracı bu şekilde modife eden başka bir astra j sahibi görmedim şu ana kadar
beyaz çizgiler gerçekten çok agresif göstermiş araı çok beğendim ben
bu beyaz çizgileri beyaz folyo kaplama ile mi yaptırdınız acaba?
jantlarda kaplama mı aynı şekilde?
Beyaz şeritler Hexis,jantlar değişik bir parlak beyaz boya.

xylent link' Alıntı:
ևok güzel olmuş, güle güle kullanın. Aracınız 2012 model mi? Eğer öyleyse, acaba 2012 modellerin kırmızı renk tonunda bir değişiklik mi var? Sanki eski modeller biraz daha turuncuya yakındı, bu kıpkırmızı çıkmış. Işıktan da olabilir tabii, emin değilim.
Aracım 2010 model :) Aracımın boya korumasını vs. kendim sürekli yaptığım için bu tonda renk, gerçekten soluk kırmızılarda görüyorum hoş değil...

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
kırmızı her araca yakışmıyor. bence ferrari ve rs4 den sonra astra j ye de çok yakışıyor. ama keşke beyaz şerit çektirmeseydin  023hm

[quote author=ED35 link=topic=2781.msg58593#msg58593 date=1321800479]
Merhabalar bende herkes gibi aracımın resimlerini paylaşayım dedim,kırmızı kullanan varmı aranızda bilmiyorum ama buyrun :)

f0d71896.jpg
Zevk meselesi beğenmeyen pek görmedim ama tabii ki hoşunuza gitmemiş olabilir :)

Sting link' Alıntı:
öncelikle aracınız hayırlı olsun güzel günlerde zevkle kullanın

ayrıca kırmızı ile beyazın bütünlüğü herzaman başka güzeldir 045thumbsup
ևok teşekkürler :)

xylent link' Alıntı:
Kaliperleri de boyatmışsınız sanırım (veya değiştirdiniz mi, bilemiyorum). Aracın geri kalanına güzel uyum sağlamış.

Simetri açısından bence çift egzoz güzel gider bu araca. Arkaya kadar gelen çift çizgi bunu gerektirir diye düşünüyorum. :)
Evet jant beyaz,kaliperler mat kırmızı. ևift eksoz şu an için düşünmüyorum ama bakalım kısmet :)

astraowner link' Alıntı:
şöyle güzel hava bulsakta arabayı bir yıkatsak aracı bu kadar temiz görmeyi baya oldu benim araç beyaz çizgiyi ben olsam bagaja indirmezdim tavanda bırakırdım önden güzel duruyor birde ön sis farı bana garip geldi sanki küçük?
Sis farım orjinal fabrikadan çıktığı gibi,resimlerde öyle gözükmüş olabilir.

Bu arada aracın donanımı nedir? Farlar enjoy, çıtalar sport gibi. (: 2010'da mevcut özel bir donanım paketi mi?

GNSpower link' Alıntı:
Bu arada aracın donanımı nedir? Farlar enjoy, çıtalar sport gibi. (: 2010'da mevcut özel bir donanım paketi mi?
Aracım EnjoyPlus manel şanzıman,sport çıtalı,Uzun-kısa xenon,sport'tan bir eksiği yok direksiyon bluetooth'u dahil mevcut.Sürekli ekleme yapıldı herşeyine.Bir ara ayrıntılı bahsederiz onlardan ;)

Geri