Kırmızı ASTRA J'MM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ED35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kırmızı ASTRA J'MM

ED35 link' Alıntı:
[quote author=GNSpower link=topic=2781.msg58610#msg58610 date=1321803506]
Bu arada aracın donanımı nedir? Farlar enjoy, çıtalar sport gibi. (: 2010'da mevcut özel bir donanım paketi mi?
Aracım EnjoyPlus manel şanzıman,sport çıtalı,Uzun-kısa xenon,sport'tan bir eksiği yok direksiyon bluetooth'u dahil mevcut.Sürekli ekleme yapıldı herşeyine.Bir ara ayrıntılı bahsederiz onlardan ;)
[/quote]

Ufak ufak donanımda sınıf atlattınız yani, süper. (:

Güle güle kullanın.Bende hiç bu şekilde astra görmemiştim.çok değişik olmuş.Aklıma msutanglerin çizgileri geldi onlara benzemiş. greatt
Sürekli kapışma ortamı doğmuş yanlız. :) ışıklarda rahat bırakmazlar.

Aracım EnjoyPlus manel şanzıman,sport çıtalı,Uzun-kısa xenon,sport'tan bir eksiği yok direksiyon bluetooth'u dahil mevcut.Sürekli ekleme yapıldı herşeyine.Bir ara ayrıntılı bahsederiz onlardan ;)
[/quote]
ne kadara aldınız aracınızı tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın

ED35 link' Alıntı:
Bu arada aracın donanımı nedir? Farlar enjoy, çıtalar sport gibi. (: 2010'da mevcut özel bir donanım paketi mi?
[/quote]
ne kadara aldınız acaba

Kırmızı Astra İzmirin neresinden Balçova da gibi geldi fotolar. Ben aslen izmir balçovalıyım. Kısmetse Ocakta İzmirdeyim. Görüşürüz. işallah

ED35 link' Alıntı:
[/quote]

Racing stripes  045thumbsup

Direksiyondan bluetooth derken ? Bu olayi bi desmemiz lazim  cooll , Parrot mu kullandiniz? Bluetooth olayina baya taktim da..  :)

hayırlı olsun. araçlarımızın modeli ve motoru aynı. ama yaptıgınız uygulamalarla iki aracın arasında dünya kadar fark yaratmışsınız. bluetooth olayını ben de merak ettim. birde jantlar beyaz boya diyorsunuz. hafif alaşımlı jantmı yoksa kapak mı onlar acaba

şimdi sırayla yanıtlamaya çalışayayım :)
Fiyat soran arkadaşlar neyin fiyatını sordu anlamadım ayrıntılı sorarsanız bahsedebilirim.
Bluetooth'a gelince tek düğmeye telefon hattına basınca otomatik ses sistemi devreden çıkıp eşleşme yapılan telefona bağlanıyor,bunu aracı aldığım arkadaş yakın bir arkadaşına monte ettirmiş,cihazı eşleştirmek için aletin sökülüp tekrar hatta bağlanması gerekiyor,bu tarafı dezavantaj,ilk aldığımda kullandığım telefonlarımı eşleştirdi bana yetiyor...Yani kısaca buna para harcamadım :)

Işıklarda kışkırtma mevzusuna gelince,hiçbir zaman hiçbir yerde boş kalmıyorum  ;D Scirocco ve Rcz sahipleri çok gaza geliyorlar  evil_Daemon

Jantlar 17'' Orjinal jantlar,kapak filan değil yani :) Sadece rengi beyaz...

Evet Balçovadayım hocam,kısmet :) Ekonomi'nin önü fotolar ;)

֖ncelikle aramıza  welllcommee

şeritleri beyendim, araca çok sportif bir görüntü katmış.
Ek olarak merdo'nun dediği gibi bu kadar spor görünen bir araca yay şart olmuş gibi gözüküyor
ayrıca aracınızda çift egzoz uygulamasıda çok şık durur.

Geri