Kırmızı ASTRA J'MM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ED35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kırmızı ASTRA J'MM

:D  :D  :D
Sabah erken gelince bi bakıyorum ne var ne yok diye..
Başlığı görünce dikkatimi çekmişti :)

Merdo link' Alıntı:
Oncelikle foruma hos geldiniz diyerekten baslayayim.
Aracinizi zaten alali olmus baya ama biz yeni gorduk hayirli olsun diyelim.

Seritler guzel olmus ama tavanda kalsaymis keske.
Jantlarin beyaz hali benim zevkime uymadi,begenmedim.
Araciniza bu sekilde cok spor hava katmissiniz ama cok yuksek duruyor bu kadar sportif bir araba icin.Yay kesinlikle sart olmus bence.
Ayrica gene kaliperde kirmizi rengi tercih etseydiniz daha guzel olurdu.
Belki resmin tonlamasindan oturu olabilir ama sanki filmlerin rengi acilmis(solmus) gibi geldi bana.
Bu arabaya bir 18 5 kol jant cok iyi olur tabi yay takmak sarti ile.

Mesaji yanlis anlamayin siz kendi zevkinizi yansitmissiniz,ben kendi bakis acimdan goze hos gelen halini soyledim ;)

Kaliperler zaten kırmızı renk... Jant düşünmüyorum şuan için,atracımı satma gibi planım var bu aralar. Filmlerin tonu çok koyu değil açık renk ondan öyle gözükmüş olabilir.
MeRt link' Alıntı:
֖ncelikle aramıza  welllcommee

şeritleri beyendim, araca çok sportif bir görüntü katmış.
Ek olarak merdo'nun dediği gibi bu kadar spor görünen bir araca yay şart olmuş gibi gözüküyor
ayrıca aracınızda çift egzoz uygulamasıda çok şık durur.
Hoşbulduk :) Satmaz isem düşünebilirim çift eksozu sağolun.

TOGI link' Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz.
Kırmızı gerçektende bir başka astra da ..

Bu arada aracı sahibinden.com da satılıkta gördüm , sakıncası yoksa satma sebebiniz nedir ?

Birde LPG taktırdım demişsiniz LPG ile ilgili tecrübelerinizi yazarmısınız ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tr-de-tek-colour-edition-yeni-kasa-kirmizi-astra-j-64728520/detay/?
Doğrudur lpg'li aracım ;)Yetkili servis'te takıldı.Tecrübe derken neyi merak ettiğinizi sorarsanız yanıtlamaya çalışayım.Satma sebebim yazlık alacak olmam kısmetse :) Acelemde yok yani satılırsa yoksa sıfır araç.

Aracın çalışmasında herhangi bir sıkıntı varmı ? Soğuk havalarda bir sıkıntı oluyormu ?

TOGI link' Alıntı:
Aracın çalışmasında herhangi bir sıkıntı varmı ? Soğuk havalarda bir sıkıntı oluyormu ?
93 karbüratörlü şahin değilki sıkıntı olsun hocam :) Sıralı sistem motor koduna özel Opel atarafından takılan sistem.+Diğer sistemlerden farklı olarak özel yağlayıcı sistem takıldı.En ufak bir sıkıntı yaşamadım,soğuk veya sıcak havada hiç bir fark yok,lpg veya benzin'li hiçbirşey farketmiyor.

sn. ED35 sizin aracınız 1.6 115 hp atmosferik motordu değil mi?
lpg konusunda bizim araçlarda düşünen birçok kişi vardı ve tereddüt içerisindeydi
o yüzden detaylı açıklama yapabilirseniz memnun oluruz
yakıt tüketimi, aracın çekiş vs. bilgileri

HaKaN link' Alıntı:
sn. ED35 sizin aracınız 1.6 115 hp atmosferik motordu değil mi?
lpg konusunda bizim araçlarda düşünen birçok kişi vardı ve tereddüt içerisindeydi
o yüzden detaylı açıklama yapabilirseniz memnun oluruz
yakıt tüketimi, aracın çekiş vs. bilgileri
Evet atmosferik A16XER kodlu aracım.Çekiş konusuna hala anlam veremiyorum neden bu kadar takmış durumda herkes...
Dha önceki aracım Honda civic elgance 1.6'ydı ve yine Lpg'liydi,bu aracımda lpg'li;bugüne kadar en ufak çekiş problemi veya harici lpg problemi yaşamadım,yaşarsamda garantili en fazla götürürüm yaparlar. Yeni tip araçlarda ve lpg sistemlerinde zannetmiyorum ki çekişten veya performastan düşssün. Ben Lazndi-Renzo'nun bizim araçlar için özel olarak ürettiği kiti ve ekipmanlarını kullanıyorum + olarak özel yağlama sistemide getirttirdim,sizlerede tavsiye ederim gönül rahatlığyla problemsiz kullanabilirsiniz,5.000 km'dir maşşallah yakıt tasarrufu dışında başka bişeyini görmedim ;)

merhabalar,

biz de kırmızı astraya cam filmi yaptıracağız da; sizin cam filminiz kaç numara, payaşabilir misiniz bizimle?
çok sevinirim...

teşekkürler...

astra j ye en çok yakışan renk bence kırmızı

ama o çizgiler olmamış bence

welllcommee aramıza yazlık alacaksanız yine alın ama bu güzelim arabayı elinizden çıkarmayın...:(

Geri