Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri nedir?

Ynt: Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri nedir?

GNSpower link' Alıntı:
O minik benekte değil abi, bende de var o küçük benek, güzelde bir meret bu arada, göze hoş görünüyor. (:

Bulamadık gitti şu farkı.

O minik benek dediğiniz fiber gösterge çubuğunun marifeti. Bütün hepsinde var. Doğan boşuna arama farkı. Opel in kastettiği fark benim söylediğim led kademe ışıkları. Zaten onuda işgüzarlıktan yazmışlardır.

eketen link' Alıntı:
O minik benek dediğiniz fiber gösterge çubuğunun marifeti. Bütün hepsinde var. Doğan boşuna arama farkı. Opel in kastettiği fark benim söylediğim led kademe ışıkları. Zaten onuda işgüzarlıktan yazmışlardır.

Valla oysa kaldırsınlar o lafı, ayıp burda uğraştırıyorlar bizi. (:

Konuyu buraya kadar okudum ama net bir sonuca ulaşılamamış olması üzücü. Aslında sonuca ulaşılamamasından ziyade ne olduğunu çözmek için bu kadar uğraşmamız üzücü.

Alt donanımda olmayan yarı saydam kumanda düğmesi, üst donanımda bir ekstra olarak yazılıyor ve  fiyatının yüksek olmasının sebeplerinden biri bu olarak gösteriliyorsa bize bunu açıklayabilmeleri lazım. İsterse 1 TL değerinde bir ekstra olsun ama bize bunu açıklamaları lazım.

Bayiye gidince yeni bir alıcı gibi bu durumu sorup satış temsilcilerinin hayal güçlerini görmek de eğlenceli olur ama direkt alakalı birime telefon açıp onlara sormak daha mantıklı geliyor şuanda.

Ben ararım, siz bana söyleyin, neresi aranabilir bu soru(n) için? :)

Geri