B
bahadircakir
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri nedir?
evet bencede düğmeler üzerindeki ledlerden bahsediliyor.
evet bencede düğmeler üzerindeki ledlerden bahsediliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eğer oysa ve bunu + olarak yazdılarsa tebrik ediyorum opeli madem donanımları birbirine ezdirmeye çalışıyor o zaman aralarını iyice açsın olsun bitsin zaten o tuşlar bizde yokki bizde o tuşların görevini direk sağdaki yuvarlak görüyor çift taraflı olmadığı içineketen link' Alıntı:Sanki havalandırma kumanda düğmelerinin farklı olmasını yani cosmo ve sport un kademe yükseltme-düşürme düğmeleri ve seviye kademe ledlerini anlatmak istemişler.
eyvallah abisi ben yarın bir deneyim en iyisi mesajı yazdığın saat de güzelmişbulent_tnt link' Alıntı:ESER telefonu bluetooh la tanit arac menusunden telefon rehberinden bi isim sec ustune tikla ses komutu ekle diye bisey yazacan ona bas sinyalsesinden sonra sana2 defa kullanacagin ismi soylemene isticek. Ayarla sonra direksiyondakki arama tusuna bas ingilizce call diceksin sonrada ismi soyle sonra arayip aramicani sorar yes de arasin. Zor gibi ama pratik yapinca cok kolay
ESER goruyosun forumla yatıp kalkıyoruz bılgısayar olmasada telefondan gırıyorum foruma ...Sting link' Alıntı:eyvallah abisi ben yarın bir deneyim en iyisi mesajı yazdığın saat de güzelmiş
alahan1963 link' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
Ön konsolda 2 büyük 2 küçük 4 adet yuvarlak gösterge var biliyorsunuz..Bu göstergelerin içinde de bilindiği üzere ibreler var.
Örneğin benim araçta bu ibrelerin ucunda, ama fiziki olarak ibrenin kendi ucunda değilde, bir ışık oyunuyla önünde oluşturulan kırmızı benekler oluşuyor..İbre, kadranda nereyi gösteriyorsa, yani hız ibresi mesela 90 km. yi gösterir durumdaysa, 90 nın üzerinde ayrıca bir kırmızı leke/benek görünüyor..Bu olmasın aranılan cevap??