Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri nedir?

Ynt: Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri nedir?

evet bencede düğmeler üzerindeki ledlerden bahsediliyor.

eketen link' Alıntı:
Sanki havalandırma kumanda düğmelerinin farklı olmasını yani cosmo ve sport un kademe yükseltme-düşürme düğmeleri ve seviye kademe ledlerini anlatmak istemişler.
eğer oysa ve bunu + olarak yazdılarsa tebrik ediyorum opeli madem donanımları birbirine ezdirmeye çalışıyor o zaman aralarını iyice açsın olsun bitsin zaten o tuşlar bizde yokki bizde o tuşların görevini direk sağdaki yuvarlak görüyor çift taraflı olmadığı için

Ohoo, eğer gerçekten bahsedilen fark buysa o zaman Enjoy ve Cosmo donanım farklarını şöyle yazmalılar :

AFL için ayna altında ekstra kamera
AFL ile standart gelen mercek
AFL için özel gösterge panelinde otomatik uzun far asistanı göstergesi ampulü
Otomatik klima için auto düğmesi
Otomatik klima için auto düğmesi ampulü
Otomatik klima için auto düğmesi ampulüne çekilmiş küçük elektrik kablosu

vb. ((:

Geliştirilmiş Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL+)
LED Gündüz Farları
9 Farklı Otomatik Aydınlatma Modu
Uzun Far Asistanı
Otomatik Far Yükseklik Ayarı
Far Yıkama Sistemi

çokta farklı değil aslında afl nin bütün özelliklerini ayırıp yazmışlar böyle olunca dünyanın farkı oluyor tabi ama hepsi afl ile geliyor

Neyse arabayı 4 tekerlek, bir direksiyon, 4 kapı, 4 kapının 4 sapı falan şeklinde detaylı anlatmıyorlar Allah'tan. ((:

zaten opel bu konularda çok iyidir 2.el de araçlarını çok iyi korur baştan donanımları yakın tutar sonra üstteki satılmayınca arayı gittikçe açmaya çalışır cd400 çıkarır vs eskidende enjoy olmamasına rağmen enjoy u tanıtıp altta enjoy plus ı opsiyon olarak gösterip sport a geçince enjoy a ek özellikler yazıp yağmur sensör jantlar far sensörü vs bunları gösterip milleti yanılıtıyordu madem geleceği görüp beceremedin başta donanım seviyelerini ayarlamayı bari sonradan kırpma şimdi ben satarken cd400 le cd300 farkını anlatabilecekmiyim alan adama hayır cd300 olan araçlar aynı paraya gitcek allahtan necvox varda biraz fark yaratır ama 500-1000 arası oynar en fazla. baştan enjoy plus vs sport u bir arada satmak gereksiz alınmış bir karar bence 2 sinden biri yeterliydi sport daha üstün olduğu için edition sport cosmo olmalıydı böyle olmadığı için hep enjoy plus ları yerin dibine sokuyorlar sport ları uçurum gibi gösteriyorlar kendi hataları kullanan kişileri etkiliyor

bulent_tnt link' Alıntı:
ESER telefonu bluetooh la tanit arac menusunden telefon rehberinden bi isim sec ustune tikla ses komutu ekle diye bisey yazacan ona bas sinyalsesinden sonra sana2 defa kullanacagin ismi soylemene isticek. Ayarla sonra direksiyondakki arama tusuna bas ingilizce call diceksin sonrada ismi soyle sonra arayip aramicani sorar yes de arasin. Zor gibi ama pratik yapinca cok kolay
eyvallah abisi ben yarın bir deneyim en iyisi mesajı yazdığın saat de güzelmiş  ;)

Sting link' Alıntı:
eyvallah abisi ben yarın bir deneyim en iyisi mesajı yazdığın saat de güzelmiş  ;)
ESER goruyosun forumla yatıp kalkıyoruz bılgısayar olmasada  telefondan gırıyorum foruma ...
045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup

Merhaba arkadaşlar,

Ön konsolda 2 büyük 2 küçük 4 adet yuvarlak gösterge var biliyorsunuz..Bu göstergelerin içinde de bilindiği üzere ibreler var. :)
Örneğin benim araçta bu ibrelerin ucunda, ama fiziki olarak ibrenin kendi ucunda değilde, bir ışık oyunuyla önünde oluşturulan kırmızı benekler oluşuyor..İbre, kadranda nereyi gösteriyorsa, yani hız ibresi mesela 90 km. yi gösterir durumdaysa, 90 nın üzerinde ayrıca bir kırmızı leke/benek görünüyor..Bu olmasın aranılan cevap??

alahan1963 link' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,

Ön konsolda 2 büyük 2 küçük 4 adet yuvarlak gösterge var biliyorsunuz..Bu göstergelerin içinde de bilindiği üzere ibreler var. :)
Örneğin benim araçta bu ibrelerin ucunda, ama fiziki olarak ibrenin kendi ucunda değilde, bir ışık oyunuyla önünde oluşturulan kırmızı benekler oluşuyor..İbre, kadranda nereyi gösteriyorsa, yani hız ibresi mesela 90 km. yi gösterir durumdaysa, 90 nın üzerinde ayrıca bir kırmızı leke/benek görünüyor..Bu olmasın aranılan cevap??

O minik benekte değil abi, bende de var o küçük benek, güzelde bir meret bu arada, göze hoş görünüyor. (:

Bulamadık gitti şu farkı.

Geri