Kırmızı Şeytanda Modifiye Tam Gaz Devam Ediyor

Hemşo arka spoilerin resmini yüklermisin çok tatlı duruyor maaşallah : )

48lbr.jpg

48lc6.jpg

Son düzenleme:
Tavan ve orta direklere siyah folyo farlarada kaş arac renginde işte o zaman yemede yanında yat "ama yanında yatayım demeee :) :) bana göre modifiye olayını bitirirsin

Hemşerim bu junyan farlardan aldım biliyorsun, ancak başka bir konuda bu farların çok iyi aydınlatmadığını okudum. 8000K xenonlar nasıl aydınlatıyor ? sende bir sıkıntı var mı ? ben 6000K düşünüyordum ama senin bir fikrini alayım dedim. : ) gece çekilmiş farların aydınlatmasını gösteren fotoğrafın varsa çok makbule geçer valla ;)

Hemşerim bu junyan farlardan aldım biliyorsun, ancak başka bir konuda bu farların çok iyi aydınlatmadığını okudum. 8000K xenonlar nasıl aydınlatıyor ? sende bir sıkıntı var mı ? ben 6000K düşünüyordum ama senin bir fikrini alayım dedim. : ) gece çekilmiş farların aydınlatmasını gösteren fotoğrafın varsa çok makbule geçer valla ;)
hemşerim tamam fotosunu çeker atarım.bendeki 8000k bi sıkıntı yok güzelde aydınlatıyor.

sis farı. kapı direklerine folyo ve arka camdaki yazı olmasa daha güzel olur bence... güle güle kullanın...
bu arada 8000 k yağmurlu ve sisli havalarda sıkıntı yaratabilir. en güzeli 4300 k 5000 k limitleri zorlarsanız 6000 k bende 6000 k alcam....

Allah kaza bela vermesin hemşerim (bende elazığlıyım :D ) Aynı Angel farlardan bugün satın aldım... memnunmusun nedir ne değildir bi bilgi rica edicem. Kaçlık zenon kullandın ? gece görüşü nasıl ? muayeneden geçmiomuş doğrumudur ? polis ceza yazıomu ? :D çok soru sordum biliyorum affola :D

yok için rahat olsun ben 2 kere muayeneye girdim angelda sorun yok poliste ceza yazmıyo :D

Geri