lassa snoways2 kullanıyorum, iyikide almışım diyorum 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim yerli lastikler acaba neden uluslararası lastik testlerine girmiyor. Test için üretici fabrikalar müracaat mı etmiyorlar yoksa yabancı lobiler mi aralarına kabul etmiyorlar? Burada bir çelişki var, üstelik bazı yabancı firmaların malları ülkemizde de üretilirken. Uzakdoğu malları genelde kalitesiz ama uluslararası başarıları olan firmaları da aynı kefeye koymayalım. Düşük hız limitleri olan araçlarda bahsettiğiniz lastiklerin kullanılması problem çıkarmaz ama yüksek hızlara çok kolay çıkabilen araçlarda da bu tip lastikleri kullanmak için yürek ister. Otobanda yüksek hızda giderken lastiğin yarılmasını aklımdan bile geçirmek istemem. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir söz vardır, boşuna denmediği kesin.
Yapma Serkan, Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) Bridgestone'u resmi lastik tedarikçisi olarak seçti. Bridgestone o kadar basit bir üretici değildir. Markadan ziyade lastiğin kullanım amacı önemlidir. Herzaman için kaliteli mal pahalıdır, ama dediğin gibi her pahalı da kaliteli anlamına gelmez. Aracımdaki michelin kış lastiğinin bu sene 4 ncü sezonu, hiç bir sorunu yok. Kış lastikleri, araca mevsinden önce takılıp geç çıkarılırsa o lastikler gereken performanslarından uzaklaşır. Şu an elimde 2 si yazlık 1 i kışlık olmak üzere üç takım michelin lastik var ben performanslarından memnunum. Kaliteli olan her türlü yerli malımızı sırf yerli diye kötülemek hiç bir vatandaşımıza yarar getirmez. Lassanın kış lastiği elbette kötü değil, kullananlar gayet memnun. Lastik alımındaki amaç, lastik cinsinin araca uyum sağlaması yönünde olmalı. Eski model (1963 model), toplamak için aldığım aracıma ben de lassa almak taraftarıyım. Sonuçta bu araç yüksek hızlara çıkmayacak.o uluslararası testlere girmek için belli bir ihraç kotasını geçmek gerekiyor diye duydum başka bi yerde . kısacası o testler 10 tane üreticinin tekelinde. ayrıca her pahalı olan iyi, ucuz olan kötü mantığı yanlış bir genelleme olabilir. ben 2 kış michelin kar lastiği kullandım, bu 3. kışımdı ama ankaraya ilk kar yağdığı gün michelin ile ölümden döndüm. bende geçen gün gittim lassa aldım. 2 kış toplamda 4000 km yol yapmak için micheline dünyanın parasını bayılmıştım zamanında. lastiğin 4000 kmde özelliğini kaybetmesi normal gelmedi bana.
yüksek hızlarda canımızı emanet ettiğimiz o firmalardan bridgestone halen ford ile mahkemelik. fordun üzerinde gelen bridgestone lastiğin testlerde girdiği şekil:
Kalite ucuza olmaz arkadaşlar.kusura bakmayin.petlas veya benzeri lastikleri asla aracima takmam.neticede can taşiyoruz