Daha önce bu tarz lastikleri kullanmadığınız için yetersiz bilgi ile böyle söylüyorsunuz. 30000 kmyi aşkın 4seasoons kullandım hem Aksaray'da hem Ankara'da ve tabi haliyle uzun yolda. Abuk sabuk markaların kış lastiğinden kesinlikle daha iyi. Şu an crosclimate aldım henü 5000 km civarı oldu. Tkar takmaz uzun yola çıktım yaklaşık 2000 km kadar. Aksaray Balıkesir ve ağustos sıcağında ege sahil kesiminde kullandım. Sıcak havada standart bir lastik gibi davrandı. Ancak Bursa'da inanılmaz bir yağmur vardı. Aniden geniş bir su birinkitisine girdim sağa viraj dönerken ve yokuş iniyordum. Bursa Balıkesir arasında ama tam neresi bilemiyorum. Eminim su tahliyesi iyi olmasaydı bende diğer araçlar gibi 30km/s hızları geçemezdim. 100km/s civarı hafiften içimde bir kaygı ile geçtim oralardan. Kaygı bu lastiği ilk defa kullandığım içindi. 4seasoons olsa kaygıda olmazdı emin olun. Kış gelsin diye iple çekiyorum lastiğin performansını görmek için.
Savaş Abi 4 mevsim denilen ve lastik üzerinde dağ içerisinde kar simgesi bulunan lastik değildir eminim senin kullandıkların.
Bu işin erbabı goodyear 4seasoons.
Michelin crosclimate'i çıkardı referans olarak 4seasoons'u gösterdi ve testlerde biz daha iyiyiz dedi.
Savaş Abi 4 mevsim denilen ve lastik üzerinde dağ içerisinde kar simgesi bulunan lastik değildir eminim senin kullandıkların.
Bu işin erbabı goodyear 4seasoons.
Michelin crosclimate'i çıkardı referans olarak 4seasoons'u gösterdi ve testlerde biz daha iyiyiz dedi.