kışın açılmayan kapılar

vazelin kapılarda işe yarar karışımından dolayı donma noktası baya düşük ama sileceğe vazelin yapmayın derim yağlı bi cam görüş açınızı kısaltabilir. ama wd 40 denemek lazım kolay gelsin. paylaşım için teşekkürler.

teşekkürler...

Vazelinde her derde deva valla :D

çok güzel paylaşım valla.benim sol arka kapı bu günlerde hep yapışk.fitil zarar görmesin diyede zorlamıyorum.geçenlerde yıkattıktan sonra kilitte donmuştu wd 40 la çözdük zar zor:(

vites körüğünü çıkartıp wd-40 ile iyice yağlayın böylece vitesler daha kolay geçiyo sabahları zorlanmıyorsunuz

vites körüğünü çıkartıp wd-40 ile iyice yağlayın böylece vitesler daha kolay geçiyo sabahları zorlanmıyorsunuz
Tam bu sizin söylediğinizle ilgili bir konu açmak niyetindeydim lafı ağzımdan aşmış oldunuz. o yüzden burdan devam etmekte bir mahsur yoktur sanırım.benim aracım sabahları 1. vitese o kadar zor geçiyorki 2 de kalmak zorunda kalıyorum arasıra.malum kışın daha zor kalkıyor 2. vitesde.bir süre sonra araç ısınıncamıdır neden bilmem biraz daha rahatlıyor.sizin dediğiniz yöntemi daha önce denedim pek bir faydası olmadı.acaba neden sertleşiyor sorun körüğün altındamı sadece?

Geri