vaybee ne 45 cm mısss 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahmut Bey bizimde evladımız var emin olun, siz ahlaki çöküntünün çözümünü, kız ile erkek ögrenci arasındaki mesafenin 45 cm olarak kalması olarak mı görüyorsunuz ?
+1.000.000Talebeleri birer eğitmen olarak teker teker önünüze alıp zorla ahlak dersi veremezsiniz, hatta şıışşşt bile diyemezsiniz, derseniz yarın velisi gelir karşınıza "sen kim oluyorsun da benim çocuğuma ahlak dersi veriyorsun" der. Zamanında aile büyükleri tarafından yeterince eğitilmeyen, hatta şımartılan bir çocukdan ileride hiç kimseye hayır gelmez. Özgürlük yapılan terbiyesizliklere göz yummak değildir, veli olmak öğretmene hesap sormak değildir. Eminimki ülkemizdeki bir çok veli çocuğunun sınıf şubesini, okul numarasını bilmez, hatta kaçıncı sınıfa gittiğini bilmeyenler bile vardır. Bu kadar ilgili bir ana babadan ne bekliyebiliriz ki? Tamam eğitim şart ama eğitim sadece okullarda mı verilmelidir, çocuğumuz okula gidiyor diye üzerinden elimizi çekmemiz mi gerekir?
yaptığımız eğlencelik yorumlardan "herkesin ....nin derdinde" olduğu yorumunu çıkardıysanız sizin bakış açınızda da bi sıkıntı olması kuvvetle muhtemeldir.
saygılar
Dalga geçeceğinize ahlaki çöküntüye çözüm üretseniz daha güzel olur. yok bir metre yok park sensörü. Kafanız anca bunlara basıyor geçin dalganızı. Herkesin evladı var empati kurun öyle yazın.
Yazııık çok yazık.
Sizin kafaniz neye ne kadar "Basiyor" bir soyleyinde ona gore konusalim. Soyle bir diplomalarinizi, kariyerinizi tahsilinizi vs dokun bir ortaya,kim kimdir ciksin ortaya, ondan sonra zaten ortaya cikar kimin kafasi ne kadar "Basiyor".
Bu konunun diplomalarla, kariyerle herhangi bir ilgisi yok. konuyla alakasız bir yorum bence.
böyle ciddi bir konu hakkında dalga geçilmesi doğru değil denmek istenmiş, sizde buna karşılık diploma ve kariyeriniz varmı varsa eyvallah gibisinden olmuş. ne ilgisi var acaba ?