Kız- erkek yakınlığına 45 cm uygulaması!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bunlar yanlı haberler. Ne hikemtse böyle haberler tam seçim üstüne denk gelir. Zamanında nerden geldiği belli omayan çarşafılar sakallılar dolaştı ortalarda. Sonuç. Çocuktuık o zaman hatırlıyorum tv lere böyle haberler serbvis edilir, korku ortamı oluşturulur sonra birileri çıkar halka der ki korkmayın biz varız sizi koruruz. Ancak şu bütçenizin 3/2 sini alaım bir. Siz zeytini yarım yemeye devam edin. Sizin yerinize yaşarız biz.
Halk bilinçleniyor. Böyle numaralar ucuz artık. Sadece komik oluyor.

Okulda herkes elinde 50 cm. lik cetvellemi dolasiyormus ?

bel çevresine 45cm yarıçapında daire geçirmişler abi
yaklaşmak isteseler bile çarpışan otolardaki gibi tampon teması oluyomuş :D

arkadaşlar bunlar yanlı haberler. Ne hikemtse böyle haberler tam seçim üstüne denk gelir. Zamanında nerden geldiği belli omayan çarşafılar sakallılar dolaştı ortalarda. Sonuç. Çocuktuık o zaman hatırlıyorum tv lere böyle haberler serbvis edilir, korku ortamı oluşturulur sonra birileri çıkar halka der ki korkmayın biz varız sizi koruruz. Ancak şu bütçenizin 3/2 sini alaım bir. Siz zeytini yarım yemeye devam edin. Sizin yerinize yaşarız biz.
Halk bilinçleniyor. Böyle numaralar ucuz artık. Sadece komik oluyor.
Eskiden en azından 2/3'ünü alıyorlardı artık hepsini alıyorlar. Sizin yaşadığınız Türkiye ile bizim yaşadığımız farklı sanırım. Bakan müdürü koruyacak normal tabii ki. En son heykel krizinde de başbakanı korudular, heykele bir şey demedi diye ama bas bas bağırdı başbakan. Kör olmak lazım gerçeği görmemek için.
Gençleri de böyle kurallarla sınırlayan zihniyete yazıklar olsun. Tamam gençliğin durumu berbat, görüyoruz nerelere gidiyoruz ama bu şekilde yasaklar da çözüm değil, yangına körükle gitmekten başka da bir neticesi yok.

Eskiden en azından 2/3'ünü alıyorlardı artık hepsini alıyorlar. Sizin yaşadığınız Türkiye ile bizim yaşadığımız farklı sanırım. Bakan müdürü koruyacak normal tabii ki. En son heykel krizinde de başbakanı korudular, heykele bir şey demedi diye ama bas bas bağırdı başbakan. Kör olmak lazım gerçeği görmemek için.
Gençleri de böyle kurallarla sınırlayan zihniyete yazıklar olsun. Tamam gençliğin durumu berbat, görüyoruz nerelere gidiyoruz ama bu şekilde yasaklar da çözüm değil, yangına körükle gitmekten başka da bir neticesi yok.
Ama burada durum farklı, bakan başbakanı korudu (halbuki başbakanı korumak Cemil beyin görevidir), başbakan da bakanı yalanladı :kop:

Ama burada durum farklı, bakan başbakanı korudu (halbuki başbakanı korumak Cemil beyin görevidir), başbakan da bakanı yalanladı :kop:
Yalancının mumu yassıya kadar yanar oldu sonuçta:)

haklısınız ayrı ülkelerde yaşıyoruz sanırım, aynı kırmızı ışıkta bekleyip, aynı güne uyanıyıoruz ancak ülkelerimiz farklı. Bu arada artık o kadarda alamıyorlar. Helikopterlerle golf oynamaya da gidemiyorlar. Ama sizi de dediğiniz gibi farklı ülkelerde yaşadıımız için aynı şeyleri göremiyoruz.

Konu çizgisinden sapmadan devam edelim, konu yine Siyasete kaymaya başladı.

Konumuz hala 45 cm :) buradan devam

Konu çizgisinden sapmadan devam edelim, konu yine Siyasete kaymaya başladı.

Konumuz hala 45 cm :) buradan devam
şimdi 45 cm bence saçma 1.60 boyundaki cocukla 185 boyundaki çocuk için 45 cm aynı olmaz uzun boylu 45 cm de de taciz edebilir keratanın kolu da uzundur
45 cm in 1 mt ye cıkarılması hususunu sayın müdürden arz edelim şifaen ya da imza toplama yoluyla :) bir iş yapıyorsun mantıklı yap bari

Bence butun ogrencelere 45 cm e set edilmiş park sensoru dagıtılsın, 4 taraflarına birer sensor bitti gitti, okul da dıt dıt dıt dıt dıt dıt gezerler :kop::kop::kop:

Cengiz Abi bana da off-topic yaptırdın konuyu,alem adamsın :)

Neyse dağılmayalım :D

Bugun bi deneme yaptim, 45 santimin az olduguna karar verdim. Yanimda calisan hatunlardan birine parfum sIktIrdIm, parfum kokusu 114 cm. 'e kadar icimi giciklamaya yetecek seviyede hissediliyordu. Binaley, genclerimizin birbirlerinin kokusunu alip gaza gelmemeleri icin mesafenin 115 cm olmasi gerektigini dusunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri