Kızılayda vectra b sürmek yasak

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sad-x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anlattığına göre, sorun tamamıyla elektrik sisteminden kaynaklı. Elektrik sorunları, mekanikten daha teknik bir alandır, salt ustalık ve işçiliğin ötesinde sağlam kafa ve sağlıklı muhakeme becerisi ile çözülür. Mekanikte sorunlar hiçbir alet kullanmadan 5 duyu organıyla teşhis edilirken, elektrikte Voltmetre gibi aletler devreye girer. Tavsiyem sanayide usta bakmaya gitmeden önce bir ön çalışma yapıp sorunun hangi parçalardan kaynaklandığını tahmin edip ona göre çözümü belirlemek.
 
knk ne yaptın çözüldü mü beni arasaydın beraber uğraşırdık
 
knk ne yaptın çözüldü mü beni arasaydın beraber uğraşırdık

kanka tesisatta var bişeyler abilerin tavsiye ettiği yere bi gidicem bugün

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 12:45 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 09:55 ----------

anahtarı hakan abiye bıraktım

bu sorun için akü olabilir dedi, şu start-stop lpg arızam vardı okuyan bilir onu anlattım benzin kaçağı falan olabilir dedi bi bakacak, bayağı meşguldü.

akşam ya da yarın alırım, sonuçları paylaşırım :D
 
Bu sorunu kendim çözdüm. Sorunun bütün kaynağı hava filtresinin bulunduğu panelden çıkan, sağ taraftaki bir kablo öbeğiymiş. Kabloların izolasyonları deforme olmuş ve bu kısa devreye yol açmış. Kabloları güzelce izole edip ısı bandı sardım sorun çözüldü.
 
Geri
Üst