...kızıma isim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ORCA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biz hep harranliyiz abi...:(
Son zamanlarda bir de "KADER"ciler diye birileri türedi, bunlar kim ki, neci ki. Son günlerde başbakanımız sık sık bunlardan bahsediyor ama bahsederken de çok sinirleniyor. Koskoca başbakanı sinirlendirdiklerine göre bu kişiler çok kötü olmalılar :(.

Ben de zehra ismini severim.. Sizin seçiminiz de çok güzel.. Herşeyden önemlisi Allah size ve ülkemize hayırlı evlat olmasını nasip etsin..

son zamanlarda bir de "kader"ciler diye birileri türedi, bunlar kim ki, neci ki. Son günlerde başbakanımız sık sık bunlardan bahsediyor ama bahsederken de çok sinirleniyor. Koskoca başbakanı sinirlendirdiklerine göre bu kişiler çok kötü olmalılar :(.

yok abi ben kaderci değilim...:d
başbakanimiz sağ olsun işine gelmeyen bişeyler olursa "kader" deyip olayi bitiriyor haşa "kadere inanmazsaniz dinden çikarsiniz" demeye getiriyor ,kendini başarili gördüğü durumlarda da biz yaptik bizim eserimiz diyor oysa kral çiplak ama bunu kendileri de BİLDİKLERİ HALDE dile getiremiyorlar... Elbet saf ve temiz bir çocuk gün gelip her ne pahasina olursa olsun "kral çiplak..!" diye bağiracaktir...

ben de zehra ismini severim.. Sizin seçiminiz de çok güzel.. Herşeyden önemlisi allah size ve ülkemize hayırlı evlat olmasını nasip etsin..
teşekkür edrim size de nasip olur inşallah...

cansu

Benim kızımın adı Doğa. Başak ta hoş bir isim.

Allah anali babali büyütsün benimde 3.5 yaşinda bi kizim var ismini belinay koyduk peygamber çiçeği anlamina geliyormuş belinay

Arapça farsca olmasada çocuğum olsa ismini istanbul koyardım.

reyyan ve hilal favorim :D

öncelikle adı ile yaşasın bahtı hep açık olsun, allah analı babalı büyütsün. allah banada nasip ederse bir kız evlat ismini kesinlikle ilçim koyucam. anlamı - (altın (değerli) sözlü sultan

Geri