...kızıma isim...

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ORCA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
elif-ırmak-irem-sıla-nehir-bahar-pınar :D
 
Benim kızımın adı SU SILA. Ama inanın ki isminin hiç önemi yok iyi bir insan olsun,ahlah sağlık versin o mutlu olsun yeter.
 
Son düzenleme:
Bir de moda haline gelen isimler var, önüne gelen bu isimlere odaklanıyor ama modası geçince de çocuk haklı olarak isyan ediyor. Çocuklarımız günü geldiğinde anne babasına neden bana bu ismi koydunuz sorusunu mutlaka soracaktır, o nedenle dikkatli olmakta fayda var. Babanın hoşuna giden isim annenin hoşuna gitmeyebilir, dedenin hoşuna giden bir isim büyükbabanın hoşuna gitmeyebilir. Bence kimse darılmasın üzülmesin, bir çocuk anne ve babanın ortak meyvası ise isim koyma önceliği de anne ve babaya aittir. Anne ve baba olarak sizler bir isimde uzlaşın, hatta burada önceliği onu 9 ay boyunca karnında, daha sonrada kucağında taşıyacak anneye verin.
 
Allah analı babalı büyütsün.ILGIN ismi çok beğendiğim bir isimdir. Adı ne olursa olsun;Allah sağlığı,sıhhati yerinde anasına babasına, memleketine hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.
 
Benim 2 kızım var

Elçin
İrem


yeğenim ise

Ecrin
 
allah analı babalı büyütsün hayırlı ugurlu olsun ilk kızınsa evine ilk nuru o getirsin kızın adı
İLKNUR OLSUN
 
Büşra Nur
 
Cansu güzel isim kökü arapça ama elfida da benim çok hoşuma gider
 
selin
ceren
ecrin
allah analı babalı büyütsün...bu isimleri çok seviyorum nedense :)
 
Allah analı babalı büyütsün :)
selay (ablamın ismi) :)
seray (cennet kapısı anlamı)
kızım olursa adını seray koyucam kendi adıma uygun :D:D:D
 
Geri
Üst