klıma acınca hararet yukselmesı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan webbee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ısım geregı bende teknıkerım
guzel bır sase kablosu hazırladım 16lık papuclar taktım tabancayla sıkıstırdım orjınal bırsey oldu yanı
akuden aldıgım sasesı motor ust kapagının sag altına dogru bulunan cıvataya sabıtledım sase aldım bukadar
unutma kablu kalın olacak gercek sase kablosu sarımlı.

benimki düz yolda farketmiyor.ama şehir içi ve rampalarda klima ile birlikte hararet yükseliyor biraz.bu da gayet normal.sonuçta klima motora ekstra yük bindiriyor.

benımkı yukselse ıyı bırde 130 derece sınırına gelıyor
buda sanal oluyor yanıltıyor ...onu duzelttık

benim sorunum klima açık ve yokuş çıkarken veya motor zorlandığı zaman klima üflemesi ve klima motorunun devri azalıyor. Ayağımı gazdan çektiğim an veya düz yolda motor fazla zorlanmadığı zaman tekrar normal üflemesine geçiyor. Aküyü yeni aldım. Başka nereden kaynaklanır. Yoksa bu anlattıklarım normal mi? ilginiz ve bilginiz için teşekkürler.

bende de hararet 93 lerde geziyor klima açınca 96-97 yi görüyor boş viteste doğal olarak 86 derece katalog değerine geliyor.

ancak katalog değerini sabit hızda dahi olsa klima açıkken tutturmak imkansız, diğer markalarda genel olarak sabit değer 90 iken opellerde katalogda 86 yazmasına rağmen sabit değer 93 derece arkadaşlar bilginize,

benim sorunum klima açık ve yokuş çıkarken veya motor zorlandığı zaman klima üflemesi ve klima motorunun devri azalıyor. Ayağımı gazdan çektiğim an veya düz yolda motor fazla zorlanmadığı zaman tekrar normal üflemesine geçiyor. Aküyü yeni aldım. Başka nereden kaynaklanır. Yoksa bu anlattıklarım normal mi? ilginiz ve bilginiz için teşekkürler.
buda sase eksıklıgınden olabılır arkadasım ben kablo yaptım kendım papuclu

sabri abi bende vectra 2.0 gls var klima kapalıyken hararet sabit 90 açtığım zaman 100 e çıkıyor 100 de radyatör arkasındaki fan duruyor öndeki hızlı dönüyor acaba senin fanlar nasıl çalışıyor

Geri