arkadaşlar memlekete çıkacağım 2000 km lik yol öncesi klimamın iyi soğutmadığını düşündüm doğubayazıtta bir servise gittim.ellerinde klima için bosch marka bir aletle ölçüm yaptılar ve gazın azaldığını söylediler..tabi gaz bastılar yaklaşık 40-50 dakika sonunda bastıklarını söylediler..işlem karşılığı 60ytl verdim çıktım..hakkaten klima soğutmaya başladı..yolculuğumun ilk 1000 kmsi de sorunsuzdu..ama daha sonra soğutmadığını ve klimayı açınca acayip ses geldiğini gördüm ve o dakikadan sonra klimayı çalıştırmadım.en son yaklaşık 200 km yol yapıp(yüksek süratte) sonunda eve geldim ve arabamı evin önüne park etim..yaklaşık yarım saat sonra arabadan bir gaz boşalma sesi geldi..motorun solundaki kayışın altında bulunan kısımdan gaz çıkışı olduğunu gördüm.1 saat kadar gaz boşaltı ..eğilip baktığımda kayışın bağlı olduğu yuvarlak tüpün altında bir yerden çıktığını gördüm..acaba olay tahmin ettğim gibi klimadan mıdır yoksa başka bir durum olabilir mi?klimaya ortalama ne kadar gaz basılır?uzun bir açıklama oldu bilenlerden yardım..