Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tabiki doğaldır.Ev klimaları hortumla aşağı atar mesela.403lerde otobüslerde filan ön kapının orada yine hortum çıkışı vardır dikkat et oradan su akıtır ben merak edip sormuştum yola giderken şöföre şunun altını bezlesenize işeyip duruyor diye Adam gülüp anlatmıştı uzun uzun otobüs içindeki nemi çevirip su olarak dışarıya atıyormuş.Akıllı arabalar dert etme yani
Merhabalar,
Benimde aracımın sağ ön tarafı bayağı su dolmuştu izin yolunda. Yaklaşık tek yön 2300 km. Yazılan yazıların bazılarını okudum. Peki motor bloğunun arkasında bulunan bu hortumu nasıl temizleyebiliriz?
Teşekkürler.
Benim arabada yaptı aynısını ankaradan antalyaya full klima acık gittim 5 gün çalışmadan yattı orda araba sonra yola cıktığımda benzinlikte farkettim ilk baş korktum yağmı atıyor diye baktım su biraz akıttı sonra kesildi dediğiniz gibi ağzı bükük o yerden atıyordu klima olduğunu anlayınca rahatladım