klimada stop ediyor lütfen yardım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daydeniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

daydeniz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bende 2006 model 1.6 astra clasik var.mimgaz lpg taktırdım. araç klimayı çalıştırıp rolantiye aldığım zaman devirde oynamalar yapıyor ve sonrada stop ediyor.anlayacağınız klimayı kullanamaz oldum. bu soruna çözüm reçetesi olan varmı?:confused:

Arkadaşım sanırım seninde sorunun benimkiyle aynı.bujiler ve buji kablolarına baktır.eğer orjinal bujilerin duruyosa değiştireceğin zaman platin tek tırnak buji tak.bujiler yeniyse kablolarını değiştir.Ancak önce benzinde dene aynı sıkıntıyı yapıyomu yapmıyomu bak.birde klima kapalı konumda araç devirlenirken kesik yapıyorsA kesin kablo yada bobindendir.

Böyle sıkıntısı olanlar var sanırım opelde klima adı altında bi başlık var ordakileride oku istersen.ama sorunun blli dediğim gibi bence.

bende lpg yok aynısını egr problemi nedeniyle yapıyordu.rolentiyi bozup stop etcek gibi oluyordu bazen de ediyodu.ama lpg işin içine girdiği için tam bişi diyemiycem:confused:

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.Hakan yücel bey egr problemi demişsiniz o ne demek? açabilirseniz sevinirim

Aynı sorun bende de vardı. Gaz kelebeği temizlendi sorun bitti. Acil şifalar...

bujıyle alakası yok, bujı kablosu zaten uyemızın aracında yok.
sorun kelebek bogazından yada lpg montajının kalıtesınden kaynaklanıyordur

lpg sonrası sorunlar yüzünden aracımı sattım ben:(
sıcakta klima açıkken yada performans gerektiğinde düzensiz çalışma rölanti dalgalanması ve stop etme çok sık oluşan bir durum.
lpg yi devre dışı bırakırsan sorunlardan genellikle kurtuluyorsun.ama devre dışı bırakmak derken anahtardan kapatmayı yada lpg sigortasını sökmeyi kastetmiyorum.
çok can sıkıcı bir durum.

bujıyle alakası yok, bujı kablosu zaten uyemızın aracında yok.
sorun kelebek bogazından yada lpg montajının kalıtesınden kaynaklanıyordur
nası buji kablosu yok yaw?nasıl ateşliyor sistem.kelebek temizlenirse belki sorun çözülebilir kanısındayım.ama temizletmek daha kolaysa temizletip denesin olmazsa kesin elektrik aksamından sorun.lpg buji ve buji kablolarını bozuyor malesef.

Geri