yanlış bir düşünce exper inat edip sadece kendine göre rapor çıkarırsa siz sadece onun insiyatif kullanarak belirttiği parçaları değiştirebilirsiniz sanırım siz kıl bir experle hiç karşılaşmamışsınız umarım karşılaşmazsınız da experler sigorta şirketlerine bağlı çalışmazlarExper'i ne zannediyorsunuz? O şahıs sizin paranızla ''var''. Hem istedikleri gibi para alacaklar hem de onlara hesap vereceğim öyle mi?
1.5 yıl önce Astra J aracım ile önüme çıkan B7 kasa bir PAssat'a 2 kapısının ortasında çarptım. Hızım çok düşüktü ama iş bu ya, aracım ön tamponu Passat'ın 2 kapısının ortasına takıldı ve Passat benim tamponu KOMPLE söktü.
Tampon o iki kapının arasına nasıl sıkıştıysa çektim çektim gelmedi kazadan sonra. Trafik ekipleri geldi, tutanaklar tutuldu vb. ondan sonra Passat'ı benim tamponla birlikte çekici götürdü, benim aracı ben alıp garajıma götürdüm.
Ertesi gün aracı servise götürdüm, bana tampon soruyorlar. Dedim yok tampon filan, gidin VW bayiinden Passat'ın üzerinden sökebiliyorsanız sökün.
Rapor filan? Rapor filan da yok, sadece alkolsüz olduğuma dair hastane raporu var... Aracım KASKOMDAN yapılacak dedim ve anahtarı attım çıktım. 2 hafta sonra aracım tertemiz yapıldı ve aldım.
Para vermişim ben o kaskoya, kime hesap vereceğim? NE hesabı vereceğim! Eksper gitsin, trafik şubeden raporları alsın karşı tarafın sigortasından parasını rücu etsin. NE yaparsa yapsın bana ne!
Sigorta Eksperi Olmak
Gelelim sigorta eksperi nedir, sigorta eksperi nasıl olunur ve sigorta eksperi ne iş yapar sorularının cevabına Sigorta Eksperleri DerneğiNin verdiği bilgiye göre: Sigorta eksperi sigorta konusu risklerin gerçekleşmesi sonucunda ortaya çıkan kayıp ve hasarların miktarını, nedenlerini ve niteliklerini belirleyen ve mutabakatlı kıymet tespiti, ön ekspertiz ve hasar gözetimi gibi işleri mutad meslek olarak yapan tarafsız ve bağımsız kişidir. Yani en açık anlamıyla; sigortaya konu olan risklerin gerçekleşmesi halinde ortaya çıkan kayıp ve hasarların miktarını, nedenlerini belirleyen uzmanlara sigorta eksperi denir.
ALINTIDIR