Ekspertiz demicek mi birader sen arabayı perte çıkarmışsın ama burnun bile kanamamış ne iş diye ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekspertiz demicek mi birader sen arabayı perte çıkarmışsın ama burnun bile kanamamış ne iş diye ?
Km oynanmış bir aracı tamamen ortadan kaldıracaksa neden haram olsun? Sonra birinin başına bişey gelmesinden iyidir.
Ayrıca herşeye haram helal olarak bakacaksan sinyal vermeden dönmende haram, kırmızıda geçmende durduk yere bana sellektör yapıp beni rahatsız etmende haram. Bunların hiç birini bile yapmıyorum deme. Herkes yapıyor bunu.
Ben arkadaşa sadece bir çözüm önerisi sundum. 40 ile vur bi duvara hava yastıkları açılır zaten. sana da bişey olmaz kardeşim. Ben burda 3 kağıtçılığı öğretmiyorum. Bi mağduriyet yaşanmış en azından senden sonrakiler yaşamasın diye dedim. Tabi bu kullanıcının kendi inisiyatifinde. Ben olsam böyle yaparmıydım durumun ciddiyetine göre evet yapardım. Sonuçta ben arabayı başkasına satsam onu mağdur edicem ki bu zamana kadar kullandığım araçlarda satmadan önce eğer hayati tehlike arz edecek bir sıkıntı varsa (aks kırılması rulman dağılması vb.) yaptırıp öyle satışa çıkardım.
Km oynanmış bir aracı tamamen ortadan kaldıracaksa neden haram olsun? Sonra birinin başına bişey gelmesinden iyidir.
Ayrıca herşeye haram helal olarak bakacaksan sinyal vermeden dönmende haram, kırmızıda geçmende durduk yere bana sellektör yapıp beni rahatsız etmende haram. Bunların hiç birini bile yapmıyorum deme. Herkes yapıyor bunu.
Ben arkadaşa sadece bir çözüm önerisi sundum. 40 ile vur bi duvara hava yastıkları açılır zaten. sana da bişey olmaz kardeşim. Ben burda 3 kağıtçılığı öğretmiyorum. Bi mağduriyet yaşanmış en azından senden sonrakiler yaşamasın diye dedim. Tabi bu kullanıcının kendi inisiyatifinde. Ben olsam böyle yaparmıydım durumun ciddiyetine göre evet yapardım. Sonuçta ben arabayı başkasına satsam onu mağdur edicem ki bu zamana kadar kullandığım araçlarda satmadan önce eğer hayati tehlike arz edecek bir sıkıntı varsa (aks kırılması rulman dağılması vb.) yaptırıp öyle satışa çıkardım.
Daha neyi savunuyosun sen beynini ve dusuncelerin al ve git...Sigortafiyatlarının artmasının sebebi sadece benim söylediğim mi? Yoksa değer kaybı davaları mı? Bir haber çıktı değer kayıplarını sigortalar ödüyor diye daha sonrasında tavan yaptı bu fiyatlar.
Kasko ile sigorta birbirinden farklı şeyler. Sigorta 3. şahısların hasarlarını karşılar. Kasko ise kişinin kendi hatasıda dahil olmak üzere olası bir çok nedenden hasar gören aracı yapmakla yükümlü. Sigortanın zorunluluğu vardır kaskonun yoktur.
Söylediklerimi yeterince abarttığınızı düşünüyorum. KM düşürülmüş. Arabayı satsan satamıyorsun. Atsan atamıyorsun. Birileri yüzünden canınız yanmış. Mahkemeye versen garantisi yok senelerini harcıyorsun. Haram Helal olayına girdim çünkü bana biri bu şekilde cevap vermiş. haram değil mi diye. Sonrasında bende aynı şekilde cevap verdim.
Bu kadar abartmanıza gerek yok. Ben bir çözüm sundum sana ters geliyorsa kendi çözümünü yaz geç. Arkadaş yararlansın. Ben bunu yaptım demedim. Gerekirse yaparım dedim. İnsanın canıyla akıl sağlığıyla oynayacağıma ben böyle bir çözüme gitmeyi düşünürüm.
Daha neyi savunuyosun sen beynini ve dusuncelerin al ve git...
Pis herif...
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi