_
Boşuna dememişler "Geç gelen adalet, adalet değildir" diye, ondan sonra herkes kendi adaletini sağlamaya çalışıyor...
Gkhncnk hocam öncelikle geçmiş olsun, 1 yıl geçmiş olsa da biz vatandaşların sığınacağı başka bir kapı yok, mecburen adalete güvenecez, güvenmek zorundayız, siz doğru olanı yapmışsınız devlet utansın !
Bu işi mahkemeler bu kadar savsaklarsa tabiki herkes km düşürüp düşürüp satar, düşürmesi bedava satarken 1000 tl kar "temiz??" iş..Tabi kitapsızsan..
Ben İzmir den araba alırken sahibinden buldum arabayı, yaptık pazarlığı otokentte exper sırası beklerken ruhsatta 2005 yazıyor, adam 2006 diye ilan vermiş ona göre pazarlık yaptık, taa yozgattan geldim otobüs bileti vs haram zıkkım olsun....
Ertesi gün de galerici pert arabayı kakalamaya çalıştı, ve daha acı olanı expertize sokalım hocam parasını ben verecem diyo, herşeyine kefilim diyor, gizlice sorguladım tramerden pert kaydı çıkıyor ama.Ben de dedim
--Benim bornova opel de tanıdığım servis var orda bedavaya yaptıracam orda expere sokalım
Galerici : Olmaz , otokentten dışarı çıkarırsam bir kaza olursa sigortam karşılamaz
--Tamam hemen şurda protokol yapalım, tutanak tutalım imzalayalım getirip götürene kadar bir sıkıntı olursa ben karşılayacam masrafı
Galerici : Olmaz hocam
Otokentteki expertize sokarken sıkıntı yok, başka expertize sokmuyor adam, tuz kokmuş hocam tuz, vay halimize!!!