Arabandan memnunsan kullan gitsin boyle , km cok mu onemli sanki ,mesela ben km yaptikca seviniyorum o bir hataydi say geç. Allah korusun ne hatalar , ne dalginliklar ile ne bedeller ödeniyor. Allahindan bulsun serefsiz , bu dunyada bile cikiyor onlardan.Sana da geçmiş olsun abi. Bunları görüpte hiçbirşeyden korkusu olmayan kaybedecek birşeyi olmayan adam durur mu işte. Nasıl olsa süreç belirsiz hele bir yapayım da yakalakanırsam o zaman bakarız çaresine diyor. Olan bizim gibi işinde gücünde olan vatandaşa oluyor.
Benim korkum bizi de yoldan çıkartacaklar. Yemin ediyorum bazen aklıma geliyor bende hiç haberim yokmuş gibi bu şekilde birine satsam diye ama inanın bu dünya gözümde bile değil. Allah korkusundan velahavle çekip vazgeçiyorum düşüncemden. Şimdi ilan felan açsam nasıl açarım diye düşünüyorum. Sonuçta yazacam km düşürülmüş bilin öyle gelin diye. Ve yazılı imzalı kağıt alacam km düşürüldüğünden haberim var diye.
Bu işin bana tek artısı eskiden gözüm gibi bakıp 3 günde bir yıkama yağlama yaptığım arabama şimdi tabiri caizse eşek niyetine biniyorum. Yağını suyunu koy devam et. Acemi hesabı
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi