km ile ilgili.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2003 1,6 enjoy hb. 60000de yaşına göre cok düşük geldi araç bana ama aracı gördüm cok diri ve bakımlı idi km ile oynatma işi canımı sıkıyo.Servis bu konuda beni aydınlatır inşallah.

Zannetmiyorum km ile oynansin sonucta herkz binecek diyi bisi yok mayos 2009 da aldim 4500km yaptim yilda anca 6000 yaparım 5 yıl sonra satsam 30000km yapar banadami dicekler km yanlış diye..o yüzden arastrmdn bisi denmez

Bir kere kesinlikle haram , eğer müslümansanız böyle birşey yapmayın , elin gavurları bizimkilerden dürüst , herşeyin sahtekarlığını düşünüp kısa yoldan zengin olmak huyu türklerden ne zaman giderse ozaman biz gelişiriz , 2 bin zararla satarım aracımı helal para yediririm aileme , km düşürme olayını çok yapıyorlar sözüm meclisten dışarı , yatacak yerleri yok.

İşte bu sahtekarlıklardan dolayı , orjinal km si 60 bin olan 10 yasındaki arabaya kimse inanmıyor

Son düzenleme:
Bir kere kesinlikle haram , eğer müslümansanız böyle birşey yapmayın , elin gavurları bizimkilerden dürüst , herşeyin sahtekarlığını düşünüp kısa yoldan zengin olmak huyu türklerden ne zaman giderse ozaman biz gelişiriz , 2 bin zararla satarım aracımı helal para yediririm aileme , km düşürme olayını çok yapıyorlar sözüm meclisten dışarı , yatacak yerleri yok.

İşte bu sahtekarlıklardan dolayı , orjinal km si 60 bin olan 10 yasındaki arabaya kimse inanmıyor

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

dayım geçen ay 1998 doğan slx aldı orjinal 25 binde hayret ettim.Kesin oynamışlardır dedim.Dayımda yok çok samimi bir arkadaşımın babasının dedi köye gidip geliirken kullanmış ama araba 2 sene felan yatmış içi sıfır gibi inanamadım.

km nin ne önemi varki.. komşumuzun yeni aldığı passat 280 binde.. ama araçta orjinal motoru var harika durumda.. adam aracı üzmeden binmiş ve hep uzun yolda kullanmış.. istanbul konya arası gidip gelmiş işi gereği..

arkadaslar dizelse biraz problem olabiliyo ama benzinliyse cokda üzmemişse arabayı km fazla sıkıntı değil biz 2 sene önce 96model brodway sattık yaklasık 11yıl bindik ve 80 binde sattık kimse inanmıyodu kimseyide inandırmaya çalışmıyoduk...

elinde opcom veya tech2 olan herkes km yi istediği gibi oynarsa km işinin suyu çıkar bence buna bir çözüm bulunmalı..bende opcom var denedim 5 saniye km 0 landı tekrar eski km ye döndüm..ayrıca bu araç muayenelerinde bildiğim kadarı ile artık km kontrolu yapılıyor eğer bir önceki muayeneden düşük km çıkarsa araç muayeneden geçemiyor diye biliyorum..

elinde opcom veya tech2 olan herkes km yi istediği gibi oynarsa km işinin suyu çıkar bence buna bir çözüm bulunmalı..bende opcom var denedim 5 saniye km 0 landı tekrar eski km ye döndüm..ayrıca bu araç muayenelerinde bildiğim kadarı ile artık km kontrolu yapılıyor eğer bir önceki muayeneden düşük km çıkarsa araç muayeneden geçemiyor diye biliyorum..

Eğer dediğiniz gibi muayeneden geçmiyecekse çok iyi olur.Ama hiç duymadım km den dolayı geçmeyen araç.

Geri