Kocaeli'den Opel Astra G ufaktan başladık :)

bulusciftci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Kocaeli'den Opel Astra G :)

cx5z9.jpg

cx623.jpg

cx73y.jpg

cx65v.jpg
cx67f.jpg

cx75w.jpg

Son düzenleme:
Maşallah güzel olmuş. o kapalı yerde cekilen fotoğraflar yarımcada e5in üstündeki aksesuarcı değil mi :)

Tesekkur ederım .. Evet yarımcadaki aksesuarcı yabancı yer degıl :D

Son düzenleme:
Maşallah gerçekten güzel olmuş, Allah kaza bela vermeden binmeyi nasip etsin. sislerin yerine led takmayı ihmal etme :)

Tesekkur ederım kımseye vermesın allah kaza bela.. sisleri cok dusundum sımdı benım farlar PEMBE zenon pembe led de bulamadım ve emanet gıbı duruyo ne kadar tampona oturtsanda orjınalını dusunuyorum ama hala karar veremedım :(

Tabi orjinali daha iyi durur ama onun için ya tamponu kestiriceksin yada yeni tampon alman gerekicek. farlara uygun led varmıdır bilmiyorum karar senin :)

Maşallah güzel olmuş. o kapalı yerde cekilen fotoğraflar yarımcada e5in üstündeki aksesuarcı değil mi :)

aha bi kd daha gelmiş :D hoşheldin. Kamer çok geziniyorsun caddede çizecem bigün ya hadi hayırlısı :D akşamda atatürk lisesinin köşedeki kafedeydin demi_? :kop:

Tabi orjinali daha iyi durur ama onun için ya tamponu kestiriceksin yada yeni tampon alman gerekicek. farlara uygun led varmıdır bilmiyorum karar senin :)

kestırmeyı dusunuyorum ledı bulamadım cunkı yıne sıslerde pembe olucak kısa farlar 30000 :D sıslerıde oyle yaparım heralde

öyle yaparsan uyumlu olacaktır, bitmiş halini merak ettim şimdiden görmem lazım onu bitince (:

Geri