Kocaeli'den Opel Astra G ufaktan başladık :)

Güzel araç,allah kaza bela vermesin...

Tesekkur ederım pembe sıslerde acıldı yakında foto koyucam :)

airsuspansiyonu bende yaptıracaktım dijital airsuspansiyonu araştırdım aklıma yattı çok fena bişey ama kısmet değilmiş satılığa çıkardım arabamı ilk aldığım araca yaptırıcam bu işlemi. Sen yaptırda yorumlarını yaz :D

benim aracımda orjinalde yere yakın geliyor. bende korkuyorum açıkcası :S 5 likleri takınca nasıl olucak çok merak ediyorum. pazartesi inşallah sanayide operasyon başlıyor :D fotoğrafları paylaşıcam yorumlarını bekliyorum

airsuspansiyonu bende yaptıracaktım dijital airsuspansiyonu araştırdım aklıma yattı çok fena bişey ama kısmet değilmiş satılığa çıkardım arabamı ilk aldığım araca yaptırıcam bu işlemi. Sen yaptırda yorumlarını yaz :D

aır suspansıyon en son ıs olarak yapıcam blow off dusunuyorum ama zmanla bozuluo dıyorlar bılmıyorum arastırıcam :D

benim aracımda orjinalde yere yakın geliyor. bende korkuyorum açıkcası :S 5 likleri takınca nasıl olucak çok merak ediyorum. pazartesi inşallah sanayide operasyon başlıyor :D fotoğrafları paylaşıcam yorumlarını bekliyorum

sabırsızlıkla beklıorum kardesım :)

blow off hiç tavsiye etmiyorum zararı bile var araç yağ yakıyo yağı eksiliyo siyah duman atıyo. sonradan taktırıpta memnun kalanı hiç duymadım görmedim valla :(

takınca gorucez :D ılerı olan bı proje o bellı olmaz

Ama arkadaşı yanıltmayın Kardeşim çünkü orjinal lastik ve jantla 5 cm yay takıyor :) Aşırı fark etmeyecek senin jantların ofsett li,ofsette lastiğin yanağını açıyor ve araba yayla birlikte dahada oturuyor.Orjinal lastiklerle zorluk çıkaracağını sanmam 5 cm yayların yanlışım varsa düzeltin

Geri