Kocaeli'den Opel Astra G ufaktan başladık :)

allah kaza bela vermesın guzel olmus

tesekkur ederım sagolasın

güzel olmuş mahşallah. aracında spor yay var mı ? varsa da 3.5 luk mu yoksa 5 lik mi. ben 5 liğinin siparişini verdim de. aracına bakım nasıl duracağını görmek istiyorum ?

Güzel araç,allah kaza bela vermesin...

arkadaşlar spor yay çeşitlerinde 3.5 lik mi aracı asfalta daha yakın yapıyor yoksa 5 lik mi. her kafadan bir ses çıkıyor sürekli farklı şeyler söylüyorlar. yardımcı olun lütfen. asfalta yakın olsun diye 5lik sipariş verdim. eğer 3.5 luk daha yakın yapıyorsa siparişi değiştiricem :S acıl yardım ederseniz sevinirim

5cm tabiki yere daha yakın aracın ağırlığıyla birlikte 6 cm yi bulur. 3.5 cm yay taktırdığında çok bi fark olmuyo zaten ama 5cm taktırırsan görüntü 10 nuramara olur ama dikkat etmen gereken lastik seçimin 215 yada 225 genişliğinde lastik seçimi yaparsan çamurlukla sürtme yapabilir bunun için işlem yaptırman lazım biraz sıkıntılı oluyor.

bulusciftci kardeşim aracın çok temiz güzel Allah kaza bela vermesin nazar değmesin

sağol dostum. yardımın için sağol

güzel olmuş mahşallah. aracında spor yay var mı ? varsa da 3.5 luk mu yoksa 5 lik mi. ben 5 liğinin siparişini verdim de. aracına bakım nasıl duracağını görmek istiyorum ?

sagolasın kardesım.. spor yay var tabıkı dengeyı cok ıyı saglıyo vırajlarda genıs lastıklerıde bırlestırınce korkmadan gırıyosun benım yaylar 3.5 ama yere asırı yakın oldu 5 mm den de fazla ındı ustalar bıle sasırıyo yanı karter 4 cm yukarda yerden alıcaksan 3.5 al sıkıntı cekme tumsekler yada arkaya adam aldıgında cok zorlanırsın amortısorlerı sısırmen gerekır cok ıs olur yay almakla bıtmıyo yanı opelın arkada esneme payı cok o yuzden amortısorlerıde sısırmen lazım takozla beraber..benım arkaya 10 kısıde bınse sabıt ınmıyo sımdı air suspansıyon yaptırıcam ısteıdgın zman kaldır ındır :D yayla ugrasmıyosun

Geri