KOL DAYANAĞI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hilmi35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: KOL DAYANAĞI

Nokta atışı tam isabet bu cam açma düğmeleride ayrı dert bu nasıl iş

tff2525 link' Alıntı:
Nokta atışı tam isabet bu cam açma düğmeleride ayrı dert bu nasıl iş

1 yıl oldu hala arka camları acıyorum bazen  031blaa

Öeta® link' Alıntı:
1 yıl oldu hala arka camları acıyorum bazen  031blaa

19. aya kadar yolu var onun, bende her 3 denemeden birinde hala arka camlarla muhatabım. Hele bir yerde durup birşey sorarken arka camı açınca adamcağızda arkaya bakıyor önce, e arkada kimse yok, suratında da "hay ben bu camın düğmesini kendime kuma alayımda seveyim" ifadesi olan bir şöförde görünce ehe ehe oluyorlar. ևok fena, çok. ((:

GNSpower link' Alıntı:
19. aya kadar yolu var onun, bende her 3 denemeden birinde hala arka camlarla muhatabım. Hele bir yerde durup birşey sorarken arka camı açınca adamcağızda arkaya bakıyor önce, e arkada kimse yok, suratında da "hay ben bu camın düğmesini kendime kuma alayımda seveyim" ifadesi olan bir şöförde görünce ehe ehe oluyorlar. ևok fena, çok. ((:

Harbiden elinin uzandığı son nokta arka cam düğmeleri ama aracın iç dizaynına bakınca pekte bir seçenek yok gibi geliyor.  023hm

DERSİMLİ link' Alıntı:
Harbiden elinin uzandığı son nokta arka cam düğmeleri ama aracın iç dizaynına bakınca pekte bir seçenek yok gibi geliyor.  023hm

Kesinlikle ergonomik değil.

arka camı ön camdan daha çok açmışımdır  ;D ;D ;D ;D ;D

Evet ya bu arka cam olayı benim de çok sık başıma geliyor. Bende diyodum hep heralde sorun bende diye :D

Ben arkayı açıp kapatmayı unuttuğum oluyor park edince...

Geri