kolçak taktırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlıolsun güle güle kullan:)

İşte budur.:alkis:

yukseklik seviyesi ayarlanabiliyor mu... indirildigi zaman gucunu koltukdan mi aliyor yoksa ortadaki koltuk arasi plastik dosemenin uzerine mi yaslaniyor...kumas degil de deri kapli olani ve de uzerindeki alanda goz bulunani var mi acaba... bu arada yakismis tabi ki seninki de...

güzel olmuş biraz borçlarım hafiflesin ah ah

gule gule kullan
ayrıca mafsallı olarak surucu koltugunada gecmelı yapıyorlar fıyatı daha uygn sandalye kolu gıbı kalın yukarıda kalkıyor

yukseklik seviyesi ayarlanabiliyor mu... indirildigi zaman gucunu koltukdan mi aliyor yoksa ortadaki koltuk arasi plastik dosemenin uzerine mi yaslaniyor...kumas degil de deri kapli olani ve de uzerindeki alanda goz bulunani var mi acaba... bu arada yakismis tabi ki seninki de...

yüksekliği ayarlanmıyor. sadece inip kalkıyor. ben zaten koltuğu aşağıda kullandığım için ta plastiğin üzerine oturuyor ama yüksek oturursan gücü koltuktan alır. üzerini istediğin gibi kaplatabilirsin ben döşemeye uysun diye kumaş yaptırdım. malzeme sadece kaucuktan oluştuğu içinde göz bulundurma imkanı yok :D:good:

hayırlı olsun bende taktırmayı düşünüyorum pek yakında.70 ytl fiyatıda güzel tutturmusun güle güle kullan

hayırlı olsun ben de düsünüyorum am borcları biraz azaltmak lazım:)

çok güzel olmuş birde siyah deri yaptırsaydın deli olur du yaff bu arada koltuğu neden deldirdin ki arkadaşım yaff bırak öle kalsaydıı isdediğin zaman kaldırırdın

Geri