Merakla bekliyorum sonucu.Bugun airbag lambam yandı eğildim koltuğun altına bı sarı soket boşda.Oyamak istemedım bırde patlar diye.Nasıl kontrool edeceğim bilmiyorum.Acaba aküyü mü söksem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merakla bekliyorum sonucu.Bugun airbag lambam yandı eğildim koltuğun altına bı sarı soket boşda.Oyamak istemedım bırde patlar diye.Nasıl kontrool edeceğim bilmiyorum.Acaba aküyü mü söksem.
Arkadaşlar ben sorunu bugün hallettim sanırım.Oto elektirkçiye sordum adam hallederiz dedi emniyet kemeri ile hava yastığı kabloları berabemıymiş neymiş iki direnç taktı sorun halloldu tech2 ye girmeme gerek kalmadı.Ama sanırım emnıyet kemerım arızalı çekınce gelmıyor.
Bu arada 10tlye hallettık.
ethem benim koltuk ısıtmadaki resimlerden sarı kabloyu gördün ne olduğu hakkında bir fikrin varmı
usta o fotolardakı bantlama olayı hıc orj. bantlamaya benzemıyo... bnce en ıyısım ı sen bı servıse gıt orda anlayan bırısı bı baksın kaplolar kesılmıs felan kandırma yapmısta olabılırler sıstemı bnce baktır...