koltuk kılıfı aldım....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ezgene

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
NOT:ESKİ OPELİME YAPTIRMIŞTIM.....LÜTFEN MSJ YAZMAYIN.ESKİ KONULARI HORTLATMAYIN...

Arkadaşlar şu bir gerçekki kimse sizin kadar aracınıza özen ve önem vermiyor..en yakın arkadaşlarınız bile...koltuklarımı sagolsunlar hep lekelediler.bende de biraz cinslik var tabi hemen sabunlu su sünger...artık bıktım ya....bonus kartımda puan birikmişti.nasıl değerlendirsem diye düşünürken aklıma kılıf fikri geldi...aldım...ama takması ne zormuş ya...2 saat ugraştım iyice gerdirecem diye..yan airbegler için yerleri var..bi de arka koltuklar bizim katlanabildigi için,mesela sadece orta kısım yada sadece sol arka,Onun için fermuar yapmışlar.kullanışlı...

not:ben 73 ytl ye aldım.aynısı carrefourda 65 ytl....eğer begenmezseniz iade edecem..

Son düzenleme:
ooo abi hayırlı olsun... çok güzel .. .renkler birbirine uymuş...

yav bizde almak istiyoduk ama eğer kılıf taktırırsan arka koltukdaki kol dayama yastığı açılmıyordu bizde o yüzden kilim aldık mecbur, güle güle kullan çok faydalı oluyorlar

hayırlı olsun güzelg örünüyor

yav bizde almak istiyoduk ama eğer kılıf taktırırsan arka koltukdaki kol dayama yastığı açılmıyordu bizde o yüzden kilim aldık mecbur, güle güle kullan çok faydalı oluyorlar
haklısın ama en azından temiz kalırlar.bu kılflar yıkanabiliyorda...onun için rahat .

kardeşler yorum yapında ona göre ,geri iade edecem bak..güzel deyin:D:p

bence hoş durmuş. Kaliteli kılıfa benziyor.

guzel olmuş bence. ama ben kılıftan nefret edıyorum çoluk cocuk olmadıgındanmı nedir kılıf ıhtıyacı duymuyorum saten sıyah. arabama eşimden baska kımse bınmez zaten. aldıgım her arabada ılk gun işi olarak kılıfları sökerim

dediğin arkadaşalarını arabana tekrar alacaksan hiç düşünmeden kalsın tabi ki..burda aracın iyiliği söz konusu beğeni değil:)

güzel olmş abi.güle güle kullan...

Geri