koltuk kılıfı aldım....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel olmuş yakışmış güle güle kullan...bizde düşünüyoruz ama yukarda Samet inde belirttiği gibi arka koltuktaki kolçak yüzünden alamıyoruz..koltuktaki airbaglere bi zararı olmuyor dimi bunların??

Bence cok guzel olmus, surekli bir seymi dokuldu, lekemi oldu, yirtildimi stresi yok en azindan. Satarkende iyi pirim yapar, dosemeler yeni gibi durur.Bendemi alsam acaba:D

Bence süper olmuş.

güzel olmuş yakışmış güle güle kullan...bizde düşünüyoruz ama yukarda Samet inde belirttiği gibi arka koltuktaki kolçak yüzünden alamıyoruz..koltuktaki airbaglere bi zararı olmuyor dimi bunların??
yan airbaglere zararı yok o kısmı açık yapmışlar.üzerinde de yazıyo kılıfın yan aigbaglı araçlar için diye.

ok tekrar güle güle kullan..bide bizim arka koltukta kolçak var o da ayrı bi sıkıntı...insan öne koyar kolçağı..

bence kılıf takmak yerine koltuklara iyi bakmak daha iyi genelde kılıflar arabanın iç dizaynını çok olumsuz etkiliyor
şimdi siz kılıflarla bineceksiniz daha sonra arabayı satacagınız zaman alacak kişi keyfini sürecek
orjinal koltuk döşemeleri gibi olmayacagı için ben kılıf kullanmayın derim

güle güle kullan ama org olan gene kirlenecek çünkü atıyorum sıvı su kola ayran döküldü kılıf onu direk alta geçirecek ve gene org olanlar kirlenecek kılıflar pisliği herzaman alta geçirir bence kıyacaksın parana deri döşeme yapıcaksın eğer çok titiz isen kirlendikçe ıslak bezle bile silsen leke kalmıcak genede hayırlı olsun

Geri