koltuk kılıfı aldım....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güle güle kullan ama org olan gene kirlenecek çünkü atıyorum sıvı su kola ayran döküldü kılıf onu direk alta geçirecek ve gene org olanlar kirlenecek kılıflar pisliği herzaman alta geçirir bence kıyacaksın parana deri döşeme yapıcaksın eğer çok titiz isen kirlendikçe ıslak bezle bile silsen leke kalmıcak genede hayırlı olsun
istesem hemen yaptırım problem degıl.ama sen mersının havasını bilmiyosun tabi :D....klima fayda etmez....

dikkat et o klıflar yan airbaglerin patlamasını engelliyor

estetik açıssından sizin için problem oluşturmuyosa dursun tabi.bnm kendi fikrim her türlü koltuk kılıfından nefret ederim :D

yan airbaglı araclar içindir diye yazıyor ama ne derece dogru bılmıyorum tabi.
ezgene arkadaşım ben de düşünüyorum koltuk kılıfı ama yanda airbag olduğu için piyasada pek bulamadım adres verirsen bir bakayım ben de taktırmak istiyorum da bir de nasıl gerdirdin kılıfları tüyo verir misin tşk.

ezgene arkadaşım ben de düşünüyorum koltuk kılıfı ama yanda airbag olduğu için piyasada pek bulamadım adres verirsen bir bakayım ben de taktırmak istiyorum da bir de nasıl gerdirdin kılıfları tüyo verir misin tşk.
ben carrefourdan aldım...başka yere bakmadım ama istanbulda piyasada mevcut...70 civarı..

ezgene aracı satmadınmı sen ya ne kılıfı artık tarihe karıştı
kılıfsız gösterseydin aracını alırdım senden şu kılıfını

başlıgın tarıhı eski...soru sormus bende yanıtladım.adamlar kılıflı gördü.şimdi söksem ayıp olur...
sansımı denerım...

hiç mi hiç tavsiye etmem...
bütün tozu koltukla kılıfın arasına topluyo... kılıfı bi söküyosun koltuk berbat...

Ben de orjinal kılıfları kullanıyorum.. Yıpranmasın diye ön koltuklara "koltuk ped"i aldım. Güzel de oldu..

Geri