Koltuk temizliği yaptım sonuç nasıl olmuş (resimli)

emegine saglık guzel olmus değmiş gercekten

cok güzel olmus eline saglık benim araca da gerekiyo ble bsey kurama sorunu olmuyomu bide tavana da aynı seyi yapsak olurmu

köpükle silince fazla ıslanmamıştır zaten ?

ben corsa c nin tavanını silmiştim köpükle fazla ıslanmamıştı mesela..

bu arada vectra b lerin tavana dikkat, bir kaç silmeden sonra kendini salabilir...

Maşallah çok güzel olmuş. En yakın zamanda denicem...:)

cok güzel olmus eline saglık benim araca da gerekiyo ble bsey kurama sorunu olmuyomu bide tavana da aynı seyi yapsak olurmu
kuruma sorun olmuyor fazla ıslatmıyoruz zaten tavanı silmedim bilgim yok hem aracın tavanı temizdi hemde korktum ama islak mendille yavaşla silebilirisn

Hahahaha yorumlar çok güzel :) hanımlara dikkat gerçekten görürlerse işiniz var :) kosla iyimiş benımde sıkıntım oluyor koltuk işlerinde,bazen mal filan koyuyorum zekice ... Teşekkürler paylaşımın için çok işe yaradı

Demin tertemiz olan koltuklarıma baktım kurumşmu bişi varmı diye rengi koyulaşmış ve kokuda yok bu havada beklemiyrdum böyle ama şükür cillop gibi oldu rahatça kirleteblrz sanrm :)

abi bizim arabanın koltuğunu kosla filan demizlemez :D ben direk Koltukları değiştiricem :D zaten eskimiş :D

usta ben gecen hafta temızledım sonax ın ıc doseme temızleyıcısı ıle praktıkerde kampanya vardı 10 tl ye aldım hatta 1 kutu bıttı tavan taban koltuk ve tertemız oldu hatta tavanı yarım sılıp arka taraftan tavana baktıgımda 2 kademe renk farkını bıle gordum o kadar dıyorum kı aracımda sıgara ıcılmezz ..
tavan temızlıgı ıcın ıstersen sende boyle bı urun alabılırısn..

Geri