Koltuk temizliği yaptım sonuç nasıl olmuş (resimli)

Yaptırmadan önce deneriz, nasıl oluyor tam olarak?

YapBoz malzemesi satan kırtasiye, hobi dükkanlarında olur ama kumaşta iz bırakır mı bilemiyorum. Yapbozun üstüne sürersin, içine işler, arkasını kartona yapıştırır. Ayakkabı boyasına benziyor, süngerli birşey.

Gerçekten temiz olmuş eline sağlık.

Bende bu işi yapmayı düşünüyordum. Anneme sordum sence koltukları neyle temizlersem temizlenir diye.

Gitti banyodan üstünde Amway yazan bir şey getirdi. Bunu her yere kullanıyorum, çok memnunum dedi.

Az önce araştırdım, şu linkte ürünü görebilirsiniz. Halı ve döşeme şampuanı imiş. E ben alayım kendime dedim, yok her yerde bulamazsın ben gene getirtirim arkadaşıma dedi.

Bir aksilik olmazsa bu hafta deneyeceğim, sonuçlardan haberdar ederim.

Not: ( Reklamasyon değildir, bilgilendirme amaçlı yazdım markayı, bende ilk defa duydum zaten )

Çok geç duymuşsunuz :D
Amway loc konsantre üründir kullanımında kaça kaç oranda karıştırılmalı yazıyordu unuttum. Fakat loc suyun zarar vermediği her yüzeyde kullanılır hatta araç içi temizlik olsun jant ve davlumbaz temizliği olsun bir çok kişi loc kullanır ;)

cok guzel olmus, kesin bende deneyecegim

biz de aynısını yaptık, beklediğimiz gibi olmadı. lekeler çıkmadı. üstelik 2 kez yaptık.

kosla pembesine güvenin :D bende alıp bahar gelince yada havalar ısınınca yapmayı planlıyorum :)

elinize sağlık güzel olmuş kendine gelmiş koltuklar :)

Geri