koltuktan gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: koltuktan gelen ses

:)) işin şakası bi tarafa deriyi yumuşatmak için vazelin kullanılıyor diye biliyorum..

Gökhan_55 link' Alıntı:
:)) işin şakası bi tarafa deriyi yumuşatmak için vazelin kullanılıyor diye biliyorum..

Abooo, konu nereye gidiyor. ((:

:) ciddiyim ya hemde deriyi koruduğunu biliyorum vazelinin..

bakın dogru soyleyın vazelın surcem sonrada demeyın guneş kremi+arko falan dıye

deri bakım ürünü sürülünce çatlamayı keser ve yumuşatır belki gıcırtıyı önler.deri döşeme sütü olarak satılır (veya losyonu)

Aracımızın derisi poliüretan esaslı suni deridir. (Koltuk arkası ceplerin içine bakın) Dolayısıyla gerçek deri için kullanılan bakım kremi, sütü, vazelin, nivea vb uygulalamarın bir faydası olacağını sanmıyorum, tersine zararı bile olabilir.

bulent bey dun bunun için servisteydim bende debriyaja basarken ve cekerken yapıyordu edirne deki servis ustam tespit etti ses yapan bolgeye silikon sıktı ve ses gitti 
anladıgım kadarı ile arac 90 kilo fazlasında bu sesi veriyor burdan opel e kocaman 31agryyy

nereye slıkon sıktı bide  ben 87 kıloyum

bulent_tnt link' Alıntı:
nereye slıkon sıktı bide  ben 87 kıloyum
bulent bey sizin gosterdiğiniz yere plastik ile deri arasına sıktı,benim kilom sizden agır ondan yazdım ama işlemi yapan ustam ise 70 kılo falandı o koltuga gecince yapmadı ondan saka ile karısık yazdım  ;)

yok canım alınmadım yanlış anlama ....belkıde araba yenı dıye yapıyordur oturdukca alısır belki..slikon nasıl birseydi gordunuzmü yag tarzı bişeymiydi

Geri