konsol için tavsiyelerinizi bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaptaN55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaptaN55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.google-tc.com
aracımın gösterge ışıkları kestiği için bugün bütün konsolu indirdim aşağı...bi güzelde temizledim her yerini...sıra geldi montajda...şimdi sökmüşken hazır carbon mu kaplasam...yoksa eskisi gibi mi olsa ?

13032007001ch4.jpg

onu bunu bilmem de vites körüğündeki aşınma çok rezil bişi.aynı görüntü bende de war.gri kaplama da olabilir gerçi...

80lira istiyorlar astra g orj. için biraz fahiş değil mi:)yan sanayisi de tam olarak yerine oturmuyor, orj. kalitesi de yok hem zaten....

yan sanayisi doğru biraz abes gibi ama adı üstünde yan işte :D

dooru wlla yan yan.konu karıştı off-topic:):).bence hafiften açık renkli bir kaplama ile iç mekandaki boğucu hava dağılabilir.görünce bile benim içim daraldı:)...

arabanın içi siyah ben napiyim yaw :D konsolu açık yapsak çok çirkin duruo...

çok açık değil o zmn siyaha sırıtır.böle hafiften fümemsi gibi koyu bi gri olur gibi tabe bulunabilirse o da.kısaca renk geçişleri çok sert olmadığı süre güzel duracaktır:)bu ne kasvettir böle:)...

çok açık değil o zmn siyaha sırıtır.böle hafiften fümemsi gibi koyu bi gri olur gibi tabe bulunabilirse o da.kısaca renk geçişleri çok sert olmadığı süre güzel duracaktır:)bu ne kasvettir böle:)...

tmm sen carbon folyoyu söylüon anladım ben :good:

Geri