kornam çalışmıyor... :)

yakında abayıda yakarsınız :) tebrik ederim bu arada beşiktaşlıları :)

sağol.. yakabilirim :D full kasko var :kop:

:) iyi bakalım kendini yakma sonrada kaskoda karşılamaz sonra :)

kömürü bitmiştir

usta senn gene ıyı bn bıgun basıyorum basıyorum tık yok kornada bıde ferrarı korna tkatırmıstım tuzlutdu bıraz nese dedım sıortası herlde gıttım eve baktım sıgorta saglam dedım bıde kornaya bakımm actım kaputu korna yokkk:):):):):):) bakıyorum bakıyorum korna yok yeırnde yolda bı takırtı glemıstı bnce canım turkıyemın bozuk yollarındandır demıstım gene meger o ara bızım korna ıntahar etmıs:):):) senn kornada sızlere omur usta taktr guzel bı korna bı role kafan rahat olsun sonrda:=)

kornada kömür varmı yokmu :D
kafam karıştı valla :D

ben hiç duymadım kornada kömürü :) ama daha canlı çalması için röle bağlıyorlar ki arkadaşım elektirikçi bağlıyordu :) sigorta atsa hiç çalmaz korna ama Cihan sen kornaya çalıyor ama kısık çıkıyor diyorsun sigorta değilde bence korna gidiktir senin genelde kornalarda ayar kısmı var civata yani belki basa basa civata gevşedi ve ayarı kaçmış olabilir tabi bir ihtimal bu :)

usta kornada komur olmazz sadece bı dıyafram var onda o kadar ses kısıklıgı dıyaframın gıtmıs o korna kesın degıscek yanı baska caresı yokk

şampiyonluk ertesi, elektrikçiler iyi para kazanıyorlar. bende havalı kornayı patlattım kornasız geziyorum.

alın onn yerini bosch foyt foytt yolunuza bakın yaw:D

Geri