Arkadaşlar Kosla halı şampuanını köpürtüp, köpüğüyle koltukları iycene silmeyi temizlemeyi düşünüyorum, bi tanıdığım tavisye etmişti, ilerde koku tütü zarar verme gibi birşey yaparmı..
iyi forumlar
iyi forumlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önceki mesajda yazdığım gibi ben durulama yaptım. çok güzel oldu.Mevsim gereği malüm araçlara neredeyse kaba tabirle don gömlek biniyoruz, özellikle klimasız araçlarda sırtımız terden su gibi oluyor. Benim merak ettiğim konu deterjan köpükleri ile döşemeleri temizliyoruz, dolayısı ile döşemeleri durulama yapma imkanımız yok. Ter ile deterjan artıkları harmanlanınca vücuda bir zararı oluyor mu? (benim deterjan/sabun vb. malzemelere karşı alerjim olduğundan soruyorum)
Mevsim gereği malüm araçlara neredeyse kaba tabirle don gömlek biniyoruz, özellikle klimasız araçlarda sırtımız terden su gibi oluyor. Benim merak ettiğim konu deterjan köpükleri ile döşemeleri temizliyoruz, dolayısı ile döşemeleri durulama yapma imkanımız yok. Ter ile deterjan artıkları harmanlanınca vücuda bir zararı oluyor mu? (benim deterjan/sabun vb. malzemelere karşı alerjim olduğundan soruyorum)