- Konuyu Başlatan
Antalya malum sıcaklardan dolayı tırsıyorudum, ozaman bu hafta pazar günü sabah erkenden başlamayı düşünüyorum, ilk defa deneyeceğim perte çıkmam inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antalya malum sıcaklardan dolayı tırsıyorudum, ozaman bu hafta pazar günü sabah erkenden başlamayı düşünüyorum, ilk defa deneyeceğim perte çıkmam inşallah
ben koslanın elde halısını bu gün aldım fena iz yaptı berbat temizledi bakalım sonuş yarın nasıl olacak şimdilik memnun değilim sizler nasıl temizledini Allah aşkına bende mi bişey var yoksa siz mi çok beceriklisiniz
aman tavanı ellemeyin derim. sonra tırım tırım döşemeci arasınız. tavan işi sıkıntılı biraz. koltukları silerken çok ıslatsanda güzel bir şekilde kurudumu ne koku ne leke kalıyor ama tavanda ıslaklık kumaşın hemen sarkmasına sebep oluyor. hafif bir nemlenme bile tavan kumaşının altındaki yapışkanın özelliğinin kaybetmesine ve düşmesine neden olur.Allah kolaylık versin, Antalya rutubeti, göbektaşına yatmış gibi terlersin, hele tavanı silerken
Allah kolaylık versin, Antalya rutubeti, göbektaşına yatmış gibi terlersin, hele tavanı silerken
aman tavanı ellemeyin derim. sonra tırım tırım döşemeci arasınız. tavan işi sıkıntılı biraz. koltukları silerken çok ıslatsanda güzel bir şekilde kurudumu ne koku ne leke kalıyor ama tavanda ıslaklık kumaşın hemen sarkmasına sebep oluyor. hafif bir nemlenme bile tavan kumaşının altındaki yapışkanın özelliğinin kaybetmesine ve düşmesine neden olur.
koltuklarla istediğin kadar uğraş ama bence tavana dokunma.
Koslanın sprey olanı ile bensildim, temizlemesine temizliyor ama berbat kokuyor, araçta fare ölmüş gibi resmen. Günlerce burnumum direği kırıldı. o kokuu gidermek için başka bir ürün alıp sıktım koltuklara.
Sana tavsiyem sonaxın iç detay temizlik spreyini alman. fiyatı uyguni hem iyi temizliyor hem güzel kokuyor.