Krize İnat İllede Modifiye :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ersen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu ledlerin maliyeti 200 - 230 lira arasında benim farlarda karartmada olduğu için 230 ytl her marka ve modele uyguluyorlar ama usta opelleri pek sevmiyo far yapıları çok saglam açması zor oluyo diyor :) xenonları fiyat ise 130 - 170 ytl arasında detaylı bilgiyi erinç ustadan alabilirsiniz

Güzeel olmuş ustanın ellerine sağlık sende güle güle kullan

yakışmış çok şık durmuş güle güle kullan..

çok güzel olmuş ama o farın zamanla su alacak buhar yapacak o konu da da kolay gelsin....

çok güzel olmuş ama o farın zamanla su alacak buhar yapacak o konu da da kolay gelsin....

Yok oyle bi ihtimal orginal farı kesmeden yapılıyo yani orjinal far ne kadar su alırsa bu da o kadar su alıyo ısıtarak çıkarıyorlar farı kesme biçme yok yani ;)

Çok güzel olmuş ;) bende orjinali var :kop: ve görüntüye acaip bi güzellik katıyıorr

Yok oyle bi ihtimal orginal farı kesmeden yapılıyo yani orjinal far ne kadar su alırsa bu da o kadar su alıyo ısıtarak çıkarıyorlar farı kesme biçme yok yani ;)

keşke öle olsun ama dediğin gibi bende yaptırdım ordan biliyorum...ben angel taktırmıştım. 1-1.5 ay sonra bi baktım bi yağmurdan sonra buhar olmuş içi...gittim angelli mercekli far aldım :D

keşke öle olsun ama dediğin gibi bende yaptırdım ordan biliyorum...ben angel taktırmıştım. 1-1.5 ay sonra bi baktım bi yağmurdan sonra buhar olmuş içi...gittim angelli mercekli far aldım :D

Valla Hocam arkadaşımın hyundaı getz inde 1 yıldır var ama ole bir problem olmadı usta gerçekten işinin ehli bir usta tavsiye ederim denemek istersen

Geri