Cancan oto. Geldi mi senin araba?
Yüklenmiş, geliyormuş Haftaya cuma da altımda olacak inşallah. Nerede bu cancan oto?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cancan oto. Geldi mi senin araba?
Hadi bakalım hayırlısı o zaman Şaşmazda var, Bide Cepa alışveriş merkezi otoparkında. CEpanın içindekiler fena değil. Ben sislere xenonları orda taktırdım.
Bilgi için teşekkürler Uğur. Cepada biraz tuzlu olur herhalde sanayiye göre ama konuşalım bakalım ne fiyat verecekler
Öyle düşünme. İkisi far için maksimum 150 lira fiyat çekerler. Sen niyetlen olmazsa beraber gideriz bigün cepaya.
cepa şubesinde fiyatlar uygun sislere xenonu 95 liraya almıstım msallahı var
320 lira verdigim mtec i aratmıyo. imzadaki fotoda kısalar mtec 6000k mercelkli far,
sisler cancan otodan 6000k arkdaki arac corsa c onun farlardaki xenon da cancan otodan 6000k
ama bu ledlerin 230 liraya yapılması çook çook geldi bana az daha verseniz sonar angel ay far seti alırısnız.
hee sonar iyi bi marka mı değil aama bu serit lede o para çok
metresi 20 dolar gerisi işçilik :S
Neden olmasın memnun olurum. Eğer işçilik iyiyse, ileride başımı ağrıtmayacak kadar titiz çalışıyorlarsa 150 çok değil aslında. Araba gelince başını ağrıtırım