Krize İnat İllede Modifiye :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ersen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hadi bakalım hayırlısı o zaman ;) Şaşmazda var, Bide Cepa alışveriş merkezi otoparkında. CEpanın içindekiler fena değil. Ben sislere xenonları orda taktırdım.

Hadi bakalım hayırlısı o zaman ;) Şaşmazda var, Bide Cepa alışveriş merkezi otoparkında. CEpanın içindekiler fena değil. Ben sislere xenonları orda taktırdım.

Bilgi için teşekkürler Uğur. Cepada biraz tuzlu olur herhalde sanayiye göre ama konuşalım bakalım ne fiyat verecekler :)

Malesef bunu beğendiğimi söyleyemeceğim...led mantıgı güzel,ancak cok abartılmış,alttan sonuna kadar değil,biraz pay bırakarak yapılabilirmiş bence.Ayrıca şahsi kanaatim led olayının yakıştıgı ilk ve tek araç Audi'ler.

Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ,o yüzden eğer sen mumnun isen sorun yok :)
Allah kaza bela vermesin..

güzel olmuş...
kazsız belasız iyi sürüşler...

Öyle düşünme. İkisi far için maksimum 150 lira fiyat çekerler. Sen niyetlen olmazsa beraber gideriz bigün cepaya.

Neden olmasın memnun olurum. Eğer işçilik iyiyse, ileride başımı ağrıtmayacak kadar titiz çalışıyorlarsa 150 çok değil aslında. Araba gelince başını ağrıtırım :D

cepa şubesinde fiyatlar uygun sislere xenonu 95 liraya almıstım msallahı var

320 lira verdigim mtec i aratmıyo. imzadaki fotoda kısalar mtec 6000k mercelkli far,

sisler cancan otodan 6000k arkdaki arac corsa c onun farlardaki xenon da cancan otodan 6000k

ama bu ledlerin 230 liraya yapılması çook çook geldi bana az daha verseniz sonar angel ay far seti alırısnız.

hee sonar iyi bi marka mı değil aama bu serit lede o para çok :(

metresi 20 dolar gerisi işçilik :S

cepa şubesinde fiyatlar uygun sislere xenonu 95 liraya almıstım msallahı var

320 lira verdigim mtec i aratmıyo. imzadaki fotoda kısalar mtec 6000k mercelkli far,

sisler cancan otodan 6000k arkdaki arac corsa c onun farlardaki xenon da cancan otodan 6000k

ama bu ledlerin 230 liraya yapılması çook çook geldi bana az daha verseniz sonar angel ay far seti alırısnız.

hee sonar iyi bi marka mı değil aama bu serit lede o para çok :(

metresi 20 dolar gerisi işçilik :S

Sis xenonların güzel olmuş, güle güle kullan, ben de düşünüyorum ama daha sonra. Hepsini beraber yapmaya ekonomi yetmiyor maalesef :)
230 çok fazla farlara led için. Gerçekten bu paranın %80i işçilik. Bu kadar zor mu bu işi yapmak? Ben 100-150 arasıdır diye düşünüyordum, Uğur da öyle diyor ama sanırım sen daha güncel fikir sahibisin.
Bu işe 200 tl işçilik alıyorlarsa komple iç aydınlatma, gösterge değiştirenlerin 500tldan aşağı almaması lazım, çok kazık geldi bana :sorry:

Neden olmasın memnun olurum. Eğer işçilik iyiyse, ileride başımı ağrıtmayacak kadar titiz çalışıyorlarsa 150 çok değil aslında. Araba gelince başını ağrıtırım :D

Ne demek, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Eğer 230 olduysa zaten yapılacak birşey değil. Ayrıca çok iyi bi işçilik olması da önemli değil. Çünkü farın içini sökmüyorlar. Dışardan yapıştırıyorlar. Ama yine de başında durur iyi yaptırırız.

Geri